Show

Komentari 19

Tomislav Petrović vs. Popović: 'Milane, radiš redikula od sebe'

Tomislav Petrović vs. Popović: 'Milane, radiš redikula od sebe'

Tomičina insinuacija da sam pokrenuo sudske postupke zato što se ona udala je bespredmetna. Čini mi se da je on taj koji pati što se njegova tajna ljubav udala za drugog, kaže Popović

Nakon što je Severinin (44) Tomica Petrović rekao da je Milan Popović (50) tuži jer ga je pogodilo što se udala za Igora Kojića (28), milijarder je prozvao menadžera da tom izjavom liječi komplekse.

- Tomičina imbecilna insinuacija da sam pokrenuo sudske postupke zato što se ona udala je bespredmetna. Čini mi se da je on taj koji pati što se njegova tajna ljubav udala za drugog. Vjerujem da se on iskreno nadao da će se Severina jednog dana udati za njega - kaže Popović. Dodao je kako je posao estradnog menadžera baviti se organizacijom koncerata, a ne da “u svako doba dana i noći gospođi čiji je menadžer kupuje apaurine, tampone i šampanjac”.

- Nažalost, Popović uopće ne razumije kakvu štetu radi svom djetetu neistinitim blaćenjem njegove majke. Svojim izjavama konstantno krši djetetovu privatnost, a pri tome od sebe radi i redikula, što također nije dobro za dijete - uzvratio mu je Tomica. Smatra da je Popovićeva “takozvana borba za zaštitu djetetove privatnosti farsa”.

- To su prepoznale državne institucije jer je sve sporove izgubio - kaže Tomica.

Najčitaniji članci