Obavijesti

Show

Komentari 57

Tomislav sve šokirao: Ne želim više biti ovdje, fale mi birtije

Tomislav sve šokirao: Ne želim više biti ovdje, fale mi birtije
12

Na sastanku želja kada su se farmeri izjašnjavali za što bi se željeli boriti u mini dvoboju ukoliko pobijede u tjednom zadatku, Tomislav je šokirao svoju zajednicu

VIDEO

Naime, Tomislav je najprije zaželio pismo od roditelja ili da mu na farmu dođe brat, da bi se kasnije predomislio.

 - Maknut ću pismo i želim da me u subotu puste van - kazao je ostavivši sve bez teksta.

- Ne želim više biti ovdje, bit će pucanja, porazbijat ću ovdje sve što ima i ne želim to. Pucam iz dana u dan. Fali mi vanjski svijet, fale mi birtije, izlasci - objasnio je.

Nakon što je Tomislav otišao u kućicu za sluge, zajednica je raspravljala o njegovom ponašanju.  

- On je vrlo temperamentna osoba i s njim treba vrlo polako doprijeti do njega! Svi smo ostali šokirani i ne znamo kako da odreagiramo - kazala je Katica koju je, kako kaže, neugodno iznenadio.

- Uvijek u depresiju baca sve, ovo nema smisla više. Ne znam što je u njegovoj glavi. Ima već neko vrijeme on je dobre volje, pa onda loše - dodao je Goran. 

Ante je zaključio kako njegovo ponašanje nije u skladu s njegovim godinama. 

- Kad nije po njegovom, odmah je nervozan - dodao je.

Želje ostalih farmera uglavnom su se odnosile na pisma i posjete obitelji, a svi su složili kako bi im dobro došlo malo glazbe u kući.

- Ne znam što da zaželim. Neka nam donesu muziku i 10 litara vina - izjasnila se Josipa.

Na Staroj farmi, farmeri su također zaželjeli pisma i posjete obitelji, dok je Gordan zaželio odojka i četiri litre pive, a Kristijan pola janjeta i litru pive za svakoga.

Mentor Joža posjetio je farmere kako bi vidio kako napreduju pripreme za Sajam te hoće li uspjeti obaviti tjedni zadatak do kraja, a sa sobom je poveo i veterinara koji je pregledao životinje. Životinje na Staroj farmi, zaključio je veterinar, u jako dobom su stanju, a jedino što je prigovorio jest da životinje trebaju hraniti s kvalitetnijim sijenom. Na Novoj farmi, kravi za koju je Mentor Joža upozorio da je pothranjena, dao je injekciju.

- Realizacija farmerskih zadataka napreduje jako dobro. Ja sam zadovoljan. Ide sve svojim tokom. Danas se maksimalno radi za zeleni certifikat - komentirao je Darko, dok se Ante osvrnuo na životinje na farmi.

- Uloga životinja na farmi je ta da se brinemo o njima i da dobijamo od njih hranu i sve potrebne sastojke koji nam trebaju. Mislim da nam je najbitnija životinja na farmi krava - kazao je.

Na Staroj farmi bilo je napeto od samog jutra. Ankicu je napala Jasmina zbog toga što se kao sluga nije dignula ranije, naložila vatru i skuhala kavu za sve farmere.

- Ja i Gordan kad smo bili sluge smo se dizali prije svjetala ikakvih. Imaš pijevca kojeg čuješ i tad se dižeš - kazala joj je Jasmina nakon što je Ankica rekla da je ustala čim su se upalila svjetla.

- Nisi vrijedna da se raspravljam s tobom! Taj će te tvoj jezik jako koštati! Imaš pogani jezik - poručila joj je Ankica koja se nije željela svađati, no Jasmina nije odustajala. 

- Ja samo znam du ću u tvojim godinama poštivati mlađe i volit ću ih! Neću biti ljubomorna i zavidna jer je netko ljepši i mlađi od mene - poručila joj je Jasmina.

Gordan, vječiti sluga, priznao je da je pogriješio što nije ranije ustao.

- Moram reći da sam zakazao što se tiče paljenje vatre i kave. Sutra ću se dignuti ranije dva sata i sve napraviti - izjavio je Gordan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina