Obavijesti

Show

Komentari 1006

Tomislava iz Tomislavgrada za 24sata: 'Želim predstaviti Hrvatsku u najboljem svjetlu'

Tomislava iz Tomislavgrada za 24sata: 'Želim predstaviti Hrvatsku u najboljem svjetlu'
8

Poput Tomislave, i Anica Kovač dolazi iz Tomislavgrada. Ona je 1995. bila prva pratillja na izboru za Miss svijeta. To je najveći uspjeh Hrvatske na izboru za Miss svijeta

VIDEO

Još u potpunosti nisam osvijestila svoj plasman, ali sam jako sretna, govori nam nova Miss Hrvatske Tomislava Dukić (25), diplomirana kineziologinja iz Tomislavgrada. Iako su neki zamjerili što je ljepotica rođena u susjednoj Bosni i Hercegovini, ne treba zaboraviti da je Anica Kovač iz Tomislavgrada postigla najveći uspjeh na izboru za Miss svijeta 1995. godine. Anica je odnijela titulu prve pratilje. Nakon nje Hrvatice više nisu ušle u Top 20. Možda će Tomislava to uspjeti promijeniti.

- Svakako ću se potruditi da Hrvatsku predstavim u najboljem izdanju. Prema tome, uvijek postoji određena količina nade, ali ne previše - skromno će Hercegovka.

Tomislava se vidi kao kineziologinja

Kako je navedeno prije izbora, Tomislava je vrlo disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Nada se da će joj pobjeda omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednoga dana pomoći u realizaciji njezinih budućih planova i projekata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tomislava iz Tomislavgrada za 24sata: 'Želim predstaviti Hrvatsku u najboljem svjetlu' 00:38

Njezin plan je raditi kao kineziologinja.

- S obzirom na fokus, trud i vrijeme koje sam izdvojila za svoje učenje vidim se u radu svoje struke - govori nam.

Ovo su sve hrvatske misice...
Ovo su sve hrvatske misice...

Anica je bila prva pratilja na izboru za Miss svijeta

Od početaka izbora za Miss Hrvatske naše djevojke su ostvarivale odlične rezultate na svjetskom izboru, pa je tako Fani Čapalija 1993. bila Miss Europe, kao i Branka Bebić 1994. Najveći uspjeh na izboru za Miss svijeta postigla je Anica Martinović Kovač 1995. Bilo je to "zlatno doba misica".

storyeditor/2023-11-28/PXL_HSYPXL_121202_802.jpg

- Sve one su prekrasne žene koje su s potpunim pravom ostvarile svoj kredibilitet i teško ih je izdvojiti - kaže nam Tomislava.

It's ok, rekla je Fani

Fani Čapalija će zauvijek ostati zapamćena po izjavi o nošenju kupaćih kostima na izborima.

storyeditor/2023-11-28/PXL_HSY_131113_1444875.jpg

- It's OK - izgovorila je simpatično i pomalo zbunjeno Fani na pitanje glumca Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima. Neki smatraju da je Fani ostala bez krune zbog takvog odgovora. Fani danas živi miran život bez stresa te se bavi sobom i ljudima koje voli.

- Uvijek je bolje biti sam nego u lošem društvu, to apsolutno. Samoće se ne bojim. Dapače, prioritet mi je uvijek moj mir. Ne žalim ni zbog čega u životu jer sve nekako uvijek dođe na svoje - rekla je za Story.

Sandi Cenov je ljubio Fani i Branku

Branka Bebić, danas Krstulović, naslijedila je 1994. godine titulu Fani Čapalije. Zelenooka ljepotica iz Metkovića nakon izbora za Miss ostvarila je i zavidnu manekensku karijeru. Imala je kratki brak s pjevačem Sandijem Cenovom, koji je ljubio i njezinu prethodnicu Fani.

Hrvatski televizijski festival u Opatiji, 10.-13.03.1995.

Nakon Branke krunu je preuzela Anica Kovač, tad Martinović, koja je na izboru za Miss svijeta proglašena prvom pratiljom. Ta joj je titula otvorila vrata manekenstva, u kojem je ostvarila zavidnu inozemnu karijeru.

Kasnije se udala za nogometaša Roberta Kovača, s kojim ima troje djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1006
VIDEO

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene
Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi