Obavijesti

Show

Komentari 41

Tonči Huljić o unuci i zetu Graši: Alba je muzikalna, a Petar je loš primjer za sve muževe, sve zna

Tonči Huljić o unuci i zetu Graši: Alba je muzikalna, a Petar je loš primjer za sve muževe, sve zna
7

Čovjek koji je toliko brilijantan u kući, da sve prijatelje koje sam doveo tamo sa ženama su mi rekli da ih ne dovodim više tamo da to gledaju, govori Tonči o kćerinu suprugu Petru

VIDEO

Te godine nismo uspjeli pobijediti, bili smo baš onako nemilosrdno spriječeni, čak nas se pokušalo diskvalificirati. Međutim, ostaje mi zadovoljstvo što je to jedna od 10 najljepših pjesmama u analizama fanova pa će doživjeti svoju instrumentalnu verziju, rekao je Tonči Huljić za IN Magazin o pjesmi 'Marija Magdalena', koju je Doris Dragović prije 24 godine otpjevala na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

tonči huljić 02:14

Tonči Huljić i Madre Badessa objavili su novi hit 'Žvaka', kojom hitmaker radi odmak od dosadašnjeg mediteranskog stila i ubacuje reggae s rap dionicom. Instrumentalna glazba, ali i turneje s prvom pop misom na svijetu, trenutačno su Tončiju okupacija. To je, ističe, smjer u kojem želi sada ići s glazbom jer se malo zasitio pop pjesama i radije uživa u ulozi djeda.

- Ne stižeš raditi i ne možeš se koncentrirati. Treba biti pri ruci, današnja djeca su dosta zahtjevna pogotovo ako imaju energije ko ova. Svašta, nije svakidašnja, ali valjda svaki djeda tako priča o svojoj unuci, vrlo je muzikalna osoba, ekstremno - otkrio je Tonči. 

Bezbroj svjetskih priznanja i nagrada Tonči je dobio tijekom svoje glazbene karijere, no otkriva na što je ipak najviše ponosan.

Zagreb: Petar Grašo uz Hanu Hulji? predstavio svoj novi singl Srce za vodi?a

- Trenutačno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut, kakva je Hana mama. Jer pretvoriti se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je kćer ne pojede cijelu... Taj majčinski instinkt je stvarno nevjerojatan, ona je htjela biti majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom djetetu i u najmanju ruku je specifično - kao i njegovi roditelji i dide i bake - iskren je Tonči.

Petar Grašo nastupio na Ljetnoj pozornici

U odgoj malene Albe ne žele se previše miješati. Vjekoslava je Hani uvijek pri ruci, a Tonči priznaje da nema potrebe savjetovati zeta Petra oko obiteljskog života jer on sve zna. 

Tata Tonči Huljić otkrio: 'Hani je gotov porodljini, vraća se na pozornicu za Melodije Jadrana'
Tata Tonči Huljić otkrio: 'Hani je gotov porodljini, vraća se na pozornicu za Melodije Jadrana'

- On je loš primjer za sve muževe, čovjek koji je toliko brilijantan u kući, da sve prijatelje koje sam doveo tamo sa ženama su mi rekli da ih ne dovodim više tamo da to gledaju. Čovjek stvarno kuha da je to nevjerojatno. Tako da mu je nema šta dijeliti savjete, a i nema gore stvari nego kad se baka i dida previše petljaju, petljaj se koliko oni traže - zaključio je Tonči. 

storyeditor/2023-03-22/PXL_140519_24620057.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu