Obavijesti

Show

Komentari 34

Tony iz showa izbacio trudnicu: ‘Nisam ljuta, pjevat ću opet’

Tony iz showa izbacio trudnicu: ‘Nisam ljuta, pjevat ću opet’
1

Sad mi se vidi trbuščić pa sam rekla konkurentima da sam trudna. Nije mi bila nikakva namjera to skrivati, nego sam se željela ravnopravno boriti za pobjedu, rekla je pravnica

VIDEO


U petom sam mjesecu trudnoće, ali još ne znam čekam li curicu ili dječaka, rekla je Sanja Berković (30), koju je Tony Cetinski (46) izbacio iz showa 'The Voice'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:07

Riječanka je priželjkivala ostati u Tonijevu timu koji tjedan dulje, ali sretna je što je za nju natjecanje završilo jer će se odmoriti. U drugoj emisiji nokauta pjevala je 'Tainted Love' u rockabilly aranžmanu Imelde May i nije prošla dalje.

- Sad mi se vidi trbuščić pa sam rekla konkurentima ‘Voicea’ da sam trudna. Nije mi bila nikakva namjera to skrivati, nego sam se željela ravnopravno boriti za pobjedu - rekla je pravnica, koja već dvije godine nastupa sa svojim punk rock bendom. Ljubav prema glazbi naslijedila je od tate Branka, koji je nastupao diljem Španjolske kao gitarist. Kao djevojčica često ga je pratila na gažama. Znala je da će joj kao trudnici pjevačke probe biti teže nego ostalim natjecateljima.

- Bilo mi je naporno putovati, ali nisam imala ozbiljnijih problema zbog trudnoće. Čak mi ni hrana nije smetala, a još nisam došla do faze da se brzo umaram ili da mi se spava - rekla je Sanja, kojoj liječnica nije branila nastavak natjecanja.

Riječanka kaže da ju je beba svojim pokretima počela sve snažnije i češće podsjećati da se bliži termin porođaja. Sanjin dečko Anton pratio ju je na putovanjima u Zagreb i pazio da joj ništa ne nedostaje.

- On je vjerovao je u mene. Nekima je možda ideja da se trudnica bori za titulu u ‘Voiceu’ suluda, ali on me je u svemu podržavao - rekla je Berković, koja će privremeno zamrznuti pjevački angažman.

- Ime ćemo smisliti čim ona ili on pokaže spol, ali to me ne brine. Samo da je beba zdrava - zaključila je Sanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele