Obavijesti

Show

Komentari 95

Marcela i Goran u finalu HTZ-a, Mark Marku je napustio show

Marcela i Goran u finalu HTZ-a, Mark Marku je napustio show
8

Svaki od polufinalista otpjevao je tri pjesme, prema izboru žirija, slušatelja Radija Antene i samih kandidata. Marcela je oduševila, a Goran je pjevao lošije nego inače

VIDEO

Show je napustio Mark Marku, a u finalu će pjevati Marcela Oroši i Goran Kos. 

U polufinalnoj emisiji Hrvatska traži zvijezdu kandidati su pjevali tri pjesme. Prvu pjesmu je izabrao žiri, drugu slušatelji Antene Zagreb, a treću pjesmu birali su sami kandidati. Na početku emisije zajedno su otpjevali 'Dance With Somebody' Mandoa Diaoa. Glazbeni gost bio je Bojan Jambrošić.

Pjesmu za Marcelu izabrao je Fox. Na pozornicu je izašla prva i otpjevala 'Smijem se' od Jinxa. Sam Fox bio je zadovoljan njezinom izvedbom, a Tony misli da Marcela ima prednost jer je dama među dva muškarca. 

Slušatelji Antene Zagreb za Marcelu su izabrali pjesmu Pink 'Fuckin 'Perfeckt'. 

Za Tonyja je Marcela pobjednica večeri 

- Marcela, ti si za mene večeras pobjednica - rekao joj je Tony, a Fox je kod nje primjetio samouvjerenost.

- Predstavljaš sve one žene koje su se ovu sezonu prijavile u show - rekao joj je Tony, a Ivana je dodala kako može biti uzor svim djevojkama.

Prema vlastitom odabiru, Marcela se odlučila za pjesmu 'Almost Lover' A Fine Frenzyja. Ivana je imala samo riječi pohvale, a Tony je njezinu uzvedbu opisao kao genijalnu. 

Goran Kos pjevao je pjesmu po izboru Tonyja. Riječ je bila o pjesmi Borisa Novkovića 'Tamara'.

- Toliko emotivno i lijepo si to izveo da ćemo ti zaboraviti nesretne trenutke u pjesmi. Ti si naš ponos - bio je Tonyjev komentar, a Ivana je rekla da je bio dovoljno nježan, a ipak dovoljno jak.

- Vidi se da si iskren u onome što radiš - dodala je. 

'Pjevao si kao da je prva emisija uživo' 

Slušatelji Antene Zagreb željeli su da Goran otpjeva pjesmu Guns N' Rosesa 'Don't Cry. 

- Nisi mogao savladati tekst u sedam dana. Ovo je ipak finale, držimo fige za večeras, ja bi volio znati što se danas događa s tobom. Ovo večeras je bilo kao da pjevaš u prvoj emisiji uživo - rekao je Tony, a Fox se uglavnom složio s njim. Ivana ipak misli da njegova izvedba nije bila loša.  

Goran je prema vlastitom izboru otpjevao pjesmu Scorpionsa 'Wind Of Change'. 

- Iako si se sabrao, Marcela je vama dvojici pokazala da kao žena najbolje trpi pritisak večeras. Vidi se da je velika borba, čini se kao da je finale - zaključio je Tony. 

Tony Marku: Prvi put sam se naježio na svoju pjesmu

Mark Marku svoj nastup je započeo s pjesmom Tonyja Cetinskog koju je za njega izabrala Ivana. Pjevao je '23. prosinac'.

- Ti si dečko koji se stvarno jako trudi, to do sad nismo naglasili, al to veoma poštujemo. Ja ti se divim i mislim da ti nema kraja - rekla je Ivana, a Fox je dodao da ima vokalno najjači glas od preostalih kandidata te je dodao samo kako je to odlično izveo. 

- Pjesmu 23. prosinac ne izvodim svugdje, na bilo kojem koncertu. Nisam nikad mislio da ću se naježiti na svoju pjesmu - rekao je Tony za Markovu izvedbu. 

Tony: Ja sam član žirija i govorit ću ono što mislim 

Prema izboru slušatelja Radija Antene Marke je otpjevao Stingovu pjesmu 'Fragile'. 

- Malo sam zbunjen cijelom situacijom koja se događa večeras, ali moram reći da ću, s obzirom na to da sam u žiriju, govoriti ono što mislim. Ja kažem jedno, voditelji kažu drugo. Ako Ecija misli da su Jinxi blues, ja stvarno ne znam. A ti Šariću, vodi i šuti - nakon Markove izvedbe rekao je Tony jer mu se nisu svidjeli njihovi komentari na Goranovu izvedbu Guns N' Rosesa. 

Mark Marku odlučio se za pjesmu Indexa 'Bacila je sve niz rijeku'. Fox je njegovom izvedbom jako zadovoljan, a Ivana i Tony pretpostavili su da će završiti u finalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin