Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
113 komentara

Tony: Odgovaram za svaki svoj postupak u životu pa i za ovaj

Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim, napisao je između ostalog pjevač

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Tony Cetinski (48) prije dva tjedna svojim je Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina (62), a sada se na društvenoj mreži obratio medijima, ali i članovima svoje obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1197846 / ]

- Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima - stoji na početku teksta koji je objavio na Facebooku.

- Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije - dodaje Cetinski.

Foto: Dalibor Urukalović/Duško Marušić/PIXSELL

- Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv, ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenja javnosti u zabludu - zaključio je glazbenik.

Naši partneri pišu
Message