Obavijesti

Show

Komentari 9

TOP 10 albuma koje u 2016. svi s nestrpljenjem očekujemo

TOP 10 albuma koje u 2016. svi s nestrpljenjem očekujemo
5

Godina u koju smo ušli bit će, prema svemu sudeći, glazbeno zanimljiva i dinamična. Jedan od kriterija za takvu procjenu sigurno su i novi albumi

VIDEO

Godina u koju smo ušli bit će, prema svemu sudeći, glazbeno zanimljiva i dinamična. Jedan od kriterija za takvu procjenu sigurno su i novi albumi. Bit će ih mnogo, a ovdje ćemo izdvojiti deset koji bi mogli izazvati najveću pozornost svjetske javnosti.

Sir Elton John

Sir Elton John će 5. veljače objaviti album ‘Wonderful Crazy Night, Vol. 5’.  Album s deset pjesama producirao je T Bone Burnett, snimljen je u samo 17 dana i bez puno pripreme. 

- Htio sam snimiti nešto veselo jer sam tako sretan s mojim suprugom i djecom - rekao je Elton za BBC.

Red Hot Chili Peppers

Ove će godine novi album objaviti Red Hot Chili Peppers. Njihov će 11. studijski album biti i prvi koji neće producirati  Rick Rubin. Naziv i datum objavljivanja novog albuma bit će objavljeni naknadno. 

The Killers

Mnogi će ove godine s nestrpljenjem očekivati novi album grupe The Killers. Posebno zbog toga što su i sami članovi benda, posebno frontman Brandon Flowers, javno priznali da zadnji album, ‘Battle Born’, nije bio dovoljno dobar. Peti bi studijski album trebali objaviti prije kraja godine u koju smo upravo ušli.

Wiz Khalifa

Reper kojeg, prema službenim izvješćima mnogi u Hrvatskoj rado slušaju i gledaju u spotovima, Wiz Khalifa, ove će godine objaviti album ‘Rolling Papers 2: The Weed Album’. Za sve koji malo bolje znaju engleski ne treba posebno objašnjavati kojoj je zelenoj biljki album posvećen.

Guns N’ Roses

Sad kad je već svima jasno da će se Guns N’ Roses pojaviti u svima poznatoj postavi, svjetski mediji gotovom stvari drže objavljivanje novog albuma i svjetsku turneju. Naime, rijetki vjeruju da bi članovi legendarnog benda propustili priliku za ogromnom zaradom od svega spomenutog. 

Gorillaz

Novi bi album ove godine trebao objaviti i virtualni bend Damona Albarna, Gorillaz. Naime, kad su Albarn i Jamie Hewlett početkom stoljeća kreirali nesvakidašnji projekt virtualnog benda, mnogi su bili uvjereni da je riječ o sindromu benda s jednim albumom. Ali, Albarn je za Rolling Stone izjavio da je novi album Gorillaza brz i da pršti energijom.

Beck

Jedan od najtežih zadataka pri objavljivanju novog albuma, ove će godine imati Beck. Naime, bit će mu teško opravdati uspjeh albuma ‘Morning Phase’, dobitnika Grammyja za album godine. Album je najavio singl, ‘Dreams’, a datum objavljivanja nije još određen.  

Radiohead

Prije mjesec dana, Thom Yorke je na koncertu u sklopu Nove Konferencije o klimi u Parizu, odsvirao dvije nove pjesme, što su obožavatelji grupe Radiohead odmah shvatili kao najavu novog albuma. Bio bi to nasljednik albuma, ‘The King Of Limbs’, objavljenog 2011. godine. 

The Strokes

U jednom je nedavnom razgovoru Julian Casablancas priznao da grupa The Strokes radi na novom, šestom albumu. Bit će to nasljednik albuma, ‘Comedown Machine’, objavljenog 2013. godine. 

Katy Perry

Katy Perry se, sad kad je, posebno zahvaljujući svjetskoj turneji, ustoličena na vrh liste zarade glazbenika, može posvetiti radu na novom, četvrtom studijskom albumu. Novi je album za ovu godinu ovih dana najavio i njezin menadžer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija