Obavijesti

Show

Komentari 74

Top lista botoksista: Žele biti u trendu i vole 'zaleđeni' izgled...

Top lista botoksista: Žele biti u trendu i vole 'zaleđeni' izgled...
30

Danas je u modi ‘inteligent natural look concept’ koji omogućuje zadržavanje osvježenog stanja, bez preoblikovanja. Zadržava se određena dinamika lica govori nam doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić

VIDEO

Ja sam plastični hirurg, plastik fantastik, ugrađujem turbo-sise bombastik..., zatežem lice, pumpam usne na pet atmosfera, od lopate pravim vrhunsku ribu...A te vrhunske ribe o kojima pjeva Rambo Amadeus žele biti mnogi naši estradnjaci.

- Opsjednut sam licem. Dok je botoksa, ne bojim se starenja - hvalio se Marko Grubnić (37) prije deset godina, a sad o tome šuti. Tretmani botoksom su mu, kaže, otvorili pogled i podignuli obrve te mu izgled učinili svježijim. Zategnutost lica Modnog Mačka prati i blistav osmijeh, a stručnjaci ističu da je i dodao koju dlaku na glavu, iako to nikad nije priznao.

Danas je u modi ‘inteligent natural look concept’ koji omogućuje zadržavanje osvježenog stanja, bez preoblikovanja. Dakle, zadržava se određena dinamika lica, nema zamrznutog ili iznenađenog lica, govori nam doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić.

Dodao je kako se uz manje i ciljano doziranje mogu učinkovito popeglati bore.

- Klijenti uglavnom poslušaju moj savjet i režim kojim ćemo prevenirati ili održavati mimiku lica, ali odbijem kad je riječ o prekomjernom ubrizgavanju filera - priča estetski kirurg doc. dr. sc. Žgaljardić. No neke naše zvijezde nisu baš pazile na mjeru. Nedavno je Indira Levak (46) šokirala javnost fotografijom na Instagramu.

Na njoj izgleda neprepoznatljivo, a estetski kirurzi su nam potvrdili da je pretjerala i dobila “zaleđeni” izgled. Pjevačica nam botoksirani selfie nije htjela komentirati, ali je dan poslije poručila da ima botoks i filere i u stražnjici.

No zato TV voditeljica Vjekoslava Bach (43) priča o svojim estetskim operacijama.

- Htjela sam imati veća usta jer mi je gornja usnica ravna. Bila sam na više estetskih zahvata na ustima, operirala sam grudi, a ako bude potrebe, ići ću i na druge zahvate - kaže Vjekoslava. U zadnje vrijeme se i botoksira, a to nam je potvrdio i doc. dr. sc. Žgaljardić, koji kaže da joj se vidi na licu da koristi botoks i filere. I kod pjevačice Maje Šuput (39) uljepšavanje je krenulo od silikona. Prije 11 godina povećala je grudi na dvojku, riješila se podbratka, a potom “otkrila” botoks.

- Prije godinu, dvije usne su joj bile užasne i izobličene. Sad to donekle izgleda pristojno, no problem su joj obrazi. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - kaže kirurg o svatovskoj pjevačici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka su lažni prijatelji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu