Obavijesti

Show

Komentari 74

'Top-manekenke' pomlatile se zbog bogataševog sina!

'Top-manekenke' pomlatile se zbog bogataševog sina!
6

Malina Grahek (21) na 'cajkama' je počupala za kosu te navodno šakom udarila Anteu Kodžoman (27) zbog obrtnikova sina Josipa Šelendića

VIDEO

Malina je prišla Antei s leđa i divljački je počupala za kosu. Vukla ju je toliko jako da je Antea umalo pala na pod. Redari su ih morali rastavljati. Malina je predhodno bjesnila i na neke cure za susjednim stolom - tvrde prijatelji Antee Kodžoman (27).
Ona se s Malinom Grahek (21) preksinoć potukla u zagrebačkom narodnjačkom klubu Diamond zbog bogataševa sina Josipa Šelendenića (30). Svjedoci iz narodnjačkoga kluba kažu da je Antea bila pijana i da je provocirala najseksepilniju Hrvaticu zbog Šelendića, kojeg navodno nikad nije preboljela.  Malina ju je, tvrde svjedoci, udarila šakom u glavu. Antea je, kažu, kasnije povraćala u zahodu. Vidjeli su je i kako plače u VIP dijelu kluba. Kodžoman i Šelendić navodno su se kratko viđali početkom godine. Suvlasnik ekskluzivnog noćnog bara u Zagrebu potvrdio  je da je bilo naguravanja između njegove djevojke Maline i Antee.
- Ma nije bilo ništa više od toga. Kako bi se dvije djevojke mogle potući?! Njihova ženska posla nemaju veze sa mnom - tvrdi bogatašev sin.
Malina negira da je bilo tučnjave jer Anteu te večeri nije ni pozdravila. Šelendića su dosad povezivali s nekoliko manekenki i misica - Andreom Ćupor,  Ivanom Paris i Josipom Kusić. S Malinom je prohodao u ožujku. Nedavno ju je vodio i na romantično putovanje u Pariz.
- Sretna sam i zaljubljena. Josip je dobar i pametan - rekla je nedavno Malina. Nije znala reći koji je fakultet završio. Znala je tek da je studirao negdje vani.

ŠELENDIĆI RENOVIRALI SPOMENIK BANA JELAČIĆA
Josipov otac Željko Šelendić jedan je od najpoznatijih zagrebačkih obrtnika. Njegova obitelj bavi se strojnom obradom metala i bravarijom od 1906. godine. Proslavili su se 1990. godine. Njihova radionica sudjelovala u obnovi spomenika banu Jelačiću. Željko je prije nekoliko godina zagrebačkoj koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' navodno prodao stolce mnogo skuplje nego što su one uistinu vrijedile. Osim toga, optuživali su ga da je iskoristio političke veze kako bi jeftino kupio zemljište pokraj nove sljemenske žičare. Njegov sin Josip suvlasnik je ekskluzivnog Ritz bara u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...