Obavijesti

Show

Komentari 0

Top pet knjiga za seksi ljeto kojima ćete začiniti vruće noći

Top pet knjiga za seksi ljeto kojima ćete začiniti vruće noći
1

Ne možete odlučiti što čitati kad su dani dugi, a noći vruće? Donosimo vam popis top pet najvećih hitova ovog ljeta koje naprosto ne želite propustiti

VIDEO

1. Cassia Leo, trilogija "Pad", "Slom" i "Uspon", 24sata
Pet stranica. Pismo koje krije tajnu koja je pet godina ležala duboko zakopana. Tajnu koju ni jedno ni drugo nisu htjeli doznati. Hoće li ih istina ponovno razdvojiti?

Pet godina nakon burnog prekida, Houston i Rory prisiljeni su raditi skupa na otvorenju novog vinskog bara. Bez obzira na njihovu tragičnu prošlost, ne mogu odoljeti jedno drugome i ponovno završavaju skupa.

Pismo im visi iznad glava poput giljotine. Houston se ponovno nalazi u istoj situaciji u kojoj je bio prije pet godina - mora birati između istine i jedine žene koju je ikada volio.


2. 'Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi', Nataša Seh, 24sata
Veliki hit, puno skandala i knjiga koju nećete tako lako ispustiti iz ruku. Insajderica iz svijeta visoke politike u zapanjujućoj ispovijesti otkriva nam kako uistinu izgleda seksualni život vrhunskih političara u Hrvatskoj. Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi vode vas u samo srce tajni. Likovi Mentora, koji zahvaljujući velikoj gipkosti preživljava sve političke prevrate, Mecene, koji financira sve političare pa opstaje na vrhu kako god se okretala naša politička vrteška, i Nataše, pratiteljice Čovjeka u usponu, otkrivaju nam drugu, manje blještavu stranu hrvatske demokracije od 1991., do danas. Ovdje je prava, gola istina o tom svijetu. Seks i politiku na toj pozornici povezuje samo jedna sličnost, ključno pitane - tko će kome... O ovoj knjizi se govori, šapće i piše, a ona je uzdrmala sve ono što smo mislili da znamo.


 

3. 'Scotland Street', Samantha Young, Fokus
Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva sačuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi list, promijeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno. Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka. Cole Walker je na prvi pogled sve ono što je Shannon naumila izbjeći pod svaku cijenu. Majstor za tetoviranje, zgodan, seksi i drzak, doima se kao jedan od problematičnih tipova kakvi su Shannon dotad serijski upropaštavali život.


4. 'Do kraja - oslobađanje', Marija Horvat, 24sata
Na tragu svevremenskog hita "Pedeset nijansi sive" i ovaj roman propitkuje mračne želje i pomicanje granica. Razvod može biti sretniji od svadbe, no sanjate li slobodu kao nagradu može se vratiti i kao kazna, smatra Marija Horvat, autorica romana koji počinje riječima: 'Ova žena koja me gleda iz velikog zidnog zrcala nisam ja. Crne čizmice s tankim potpeticama uzdižu se do njezinih bedara. Podigla je pogled i gleda me ravno u oči. Negdje duboko u njima vidim iskricu strasti, mržnje, ljubavi. Pod njezinim čizmama kleči muškarac, a ja se pitam kako sam dospjela ovdje'. Priča je to o nedavno razvedenoj ženi koja ulazi u 'kuću užitaka' a što se tamo događa zaintrigirati će ne samo vas, već i osobu na ručniku do vas.


5. 'Ogrlica', Tara Sue Me, Stilus knjiga
Prije sedam godina prelijepa odvjetnica Dena Jenkins bila je umorna od svog strogo kontroliranog života. Žudjela je za nečim što bi joj pomoglo da smanji pritisak svog zahtjevnog posla i oca senatora te se pridružila vrućem lokalnom BDSM klubu kao pokorna. Ondje je upoznala zamišljenog dominantnog Jeffa. Međusobna privlačnost nije se mogla sakriti te unatoč Deninim sumnjama nisu mogli biti jedno bez drugog. Međutim kako su godine prolazile ispostavilo se da je njihov gorući odnos teško održavati. Dena i Jeff dijele prošlost koju bi rado zaboravili, ali Dena je se ne može odreći tako lako, a Jeff je spreman preseliti se na drugi kraj zemlje da joj dade prostora. Sad, da bi spasili svoju strast, moraju otkriti što znači vjerovati – i u potpunosti se predati jedno drugome.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...