Show

Komentari 16

Tošić je podnio tužbu nakon afere, ponovno se javila Jelena

Tošić je podnio tužbu nakon afere, ponovno se javila Jelena

Srpski mediji već danima pišu kako se Duško i blogerica Ana viđaju više od godinu i pol dana. Šuška se i kako je Duškova ljubavnica bila i u obiteljskoj kući Tošić - Karleuša

Srpski mediji raspisali su se kako nogometaš Duško Tošić (35) vara suprugu Jelenu Karleušu (42) s blogericom Anom Jovanović

POGLEDAJTE VIDEO:

Naravno, prvo se oglasila Karleuša koja je svim snagama pokušala demantirati tvrdnje srpskih medija. No sada se oglasio i njezin suprug koji mjesecima unazad nije odgovarao na nikakve prozivke. 

Na svom Instagram profilu objavio je fotografije srpskih novina i tužbe. 

- Žao mi je što je Duško uvučen u ovo blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni - pišu laži o njemu. On je uvijek bio odan, obiteljski čovjek, pošten i bez mrlje. Ovaj put odlučio je tužiti 'bagru'. Dosta je bilo - napisala je Karleuša u opisu fotografije. 

Inače, Kurir.rs već danima piše kako se Duško i Ana viđaju više od godinu i pol dana. Šuška se i kako je Duškova ljubavnica bila i u obiteljskoj kući Tošić - Karleuša. 

- Nikad nisam upoznala ovu djevojku, nikad nisam nosila njene kupaće kostime, nikad nije bila u mojoj kući itd. Ove gluposti plasiraju iste one nakaze, Zorice, Ljiljane, za koje čitava Srbija zna da su opsjednute bolesnom mržnjom prema meni. Alo, mučenice, nisam vam ja kriva što ste ružne i što nitko neće da vas je*e! Sjašite, smiješne ste svima! I da, Duško je ovaj put podnio tužbu jer mu je pun ku*ac! - napisala je Jelena.

 

Najčitaniji članci