Show

Komentari 20

Tošina sestra: Moj brat je predosjećao svoju smrt

Tošina sestra: Moj brat je predosjećao svoju smrt

Sestra preminulog makedonskog pjevača zadnjih dana u glavi vrti razgovore koje je vodila s bratom. Čini joj se da je on znao da će umrijeti

Dora Risteska misli da je njen tragično preminuli brat znao da će umrijeti mlad. Zaključila je to iz niza razgovora koje je vodila s Tošom Proeskim u mjesecima prije njegove pogibije.
- Mislim da je Toše predosjećao svoju smrt. Prije nekoliko mjeseci javila sam mu kako će lijep biti njegov kat u roditeljskoj kući, a on mi je samo rekao 'Raduj se, Cece, jer ćeš se ti useliti tu'. U jednoj je prilici pak došao na ručak u Kruševo, a svi su bili tamo osim tate. Toše ga je nazvao i rekao da dođe brzo jer će ga još malo gledati. Kazao mu je da će ga poslije moći vidjeti samo na slici. Nakon koncerta u Skoplju 5. listopada Toše, mama i ja vraćali smo se za Kruševo. On je bio zamišljen i ja sam ga pokušala oraspoložiti. Govorila sam mu da ga ljudi vole i kako je život divan, a on mi je odgovorio 'Pričate kako je život divan! I jest divan. Samo da potraje još malo' - ispričala je Dora Ristevski u svojoj potresnoj ispovijesti makedonskom Dnevniku.
Toše je poginuo ni dva tjedna nakon tog koncerta u Skoplju.

Najčitaniji članci