Obavijesti

Show

Komentari 129

Totalni 'remont' Ave Karabatić: Svaka dama napumpa jagodice

Totalni 'remont' Ave Karabatić: Svaka dama napumpa jagodice
1

REŽI ME Ava je na korekcije potrošila više od 30.000 kuna, a silikonima u grudima počastio ju je tata Ivica jer je prošla s odličnim uspjehom i upisala fakultet. Sad se operirala u Beogradu

VIDEO

Imam brzi tempo života i šest sam mjeseci provela u reality showu, pa sam morala estetskim korekcijama osvježiti lice, kaže Ava Karabatić (28). Voditeljica jutarnjeg programa na srpskoj televiziji uklonila je podočnjake i popunila jagodice na licu.

- Nije me boljelo i nisam imala otok. Sve smo sredili s gustim hijaluronom, a rezultati se super vide - kaže Ava. Dodaje kako je sve napravila kod prijatelja kirurga Miloša u Srbiji jer u njega ima povjerenja.

- Svaka poznata i urbana dama ode na takav tretman. Svako jutro radim na televiziji od 8 do 14 i to je ostavilo traga na mojem izgledu - smatra Karabatić. Splićanka je još krajem 2009. otišla na lasersku operaciju očiju i korekciju nosa pred kamerama. Napravila je to zbog manekenske karijere i slikanja za poznati muški časopis.

- Ja sam iskrena žena i nisam nikad ništa skrivala o sebi. Zato me ljudi cijene i vole - kaže Ava. Dodaje kako joj je otac Ivica 2007. platio silikone u grudima jer je prošla s odličnim uspjehom i upisala se na fakultet. Tada je išla i na svjetski izbor ljepote na Cipar.

- Tim zahvatom sam samo podigla grudi. Uspjela sam se plasirati među 20 najljepših na svijetu - hvali se Karabatić. Dodaje kako je otac nikad nije ništa tražio zauzvrat i na to je iznimno ponosna.

- Ja nemam ni jednu klasičnu operaciju. Sve su to sitne korekcije - kaže Splićanka. Za grudi je obitelj Karabatić izdvojila oko 26.000 kuna, za jagodice oko 3000 kuna i podočnjake oko 2200 kuna. Ava je trenutačno fokusirana na glazbenu karijeru i novu pjesmu 'Fer igra', za koju snima spot.

- Idem u sela Forza d’Agro i Savocu na Siciliju gdje se snimao film ‘Kum’. Tražit ću dozvolu za snimanje spota - kaže Karabatić. U listopadu planira živjeti na Siciliji.

- Nisam u vezi jer sam dominantna žena i teško nalazim muškarca koji mi može parirati - kaže Ava. U Beogradu je često mogu vidjeti u muškom društvu, a nedavno je dobila i buket cvijeća.

- To je 25 žutih ruža od jednog posebnog muškarca iz Beograda - kaže Ava.

Podočnjaci 2200 kn

Voditeljicu su smetale ‘vrećice’ ispod očiju, pa ih je željela ukloniti kako bi dobila svježiji izgled lica.

Jagodice 3000 kn

Ponosna je na svoje zategnute jagodice koje joj je prijatelj kirurg sredio ubrizgavanjem hijalurona.

Grudi 26.000 kn

Poklon oca Ivice za odličan uspjeh u školi i upis na fakultet. Silikonima je ‘samo’ podignula grudi.

Usta 1500 kn

Ava kaže kako nikad nije stavljala silikone u usta, nego malo hijalurona kako bi joj usne dobile puniji oblik.

Voditeljica samo prati svjetske trendove

Veliki sam esteta i profesionalac, ulažem u sebe i želim izgledati skroz savršeno.

Ava kao legendarni šef mafije Vito Corleone

Idem snimati spot za pjesmu ‘Fer igra’ u selo gdje se snimao kultni film ‘Kum’.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu