Show

Komentari 1

'Transformeri 5': Naši heroji vraćaju se s novim trikovima

'Transformeri 5': Naši heroji vraćaju se s novim trikovima

Michael Bay bi ovog ljeta mogao postati redatelj čija su tri filma za redom zaradili iznad milijarde dolara. Rekord kojim se stvarno ne može bilo tko hvaliti. Transformeri su opaki

Prethodni nastavak 'Transformersa', koji se bavio cjelokupnim uništenjem svijeta, nije uspio zaraditi više od trećeg dijela serijala, 'Transformers: Tamna strana Mjeseca'. Ipak, govorimo o filmu koji je bez previše problema uspio zaraditi preko milijarde dolara.

Najnoviji dio ove besmrtne franšize, 'Transformers: Posljednji vitez', bi bez ikakvog problema mogao preskočiti milijardu dolara zarade. Ako to uspije, a nema razloga koji bi ga zaustavili, Michael Bay će postati redatelj koji ima tri filma za redom koji su po zaradi imali iznad milijarde dolara. Rekord kojim se stvarno ne može bilo tko hvaliti.

A da bi uspio doći do te svote, svojim je herojima Bay ovaj put dao sposobnosti koje nismo znali da imaju.

Pogledajte što Bumblebee sada može

Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager (Mark Wahlberg) formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom (Anthony Hopkins) i profesoricom s Oxforda (Laura Haddock) kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju. Osim Marka Wahlberga i Anthonyja Hopkinsa, u ovom nastavku ćemo gledati i Josha Duhamela, Stanleyja Tuccija, Johna Goodmana, Gemmu Chan i mnoge druge.

Film Transformers: Posljednji vitez, u distribuciji Blitza, pogledajte od 22.6. u svim kinima i najboljim formatima: IMAX 3D i RealD 3D.

Najčitaniji članci