Show

Komentari 11

Transrodni glumac pozirao bez majice nakon operacije grudi: 'Ovo mi je promijenilo život'

Transrodni glumac pozirao bez majice nakon operacije grudi: 'Ovo mi je promijenilo život'

Otkako se 'otvorio' i rekao da je transrodna osoba, Elliotova glumačka karijera je u uzlaznoj putanji. 'Nikad prije nisam dobivao ovoliko ponuda, i uzbuđen sam glumiti ovakav, kao autentičan ja', rekao je za Time

Transrodni glumac Elliot Page (34) pozirao je u kupaćim hlačama samo dva mjeseca nakon što se podvrgnuo operaciji uklanjanja grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvijezda filma 'Juno' na Instagramu je s pratiteljima podijelio svoju sreću nakon što je prvi put odjenuo samo kupaće hlače. Elliot je na fotki pokazao zavidnu figuru, a mogli su se vidjeti i ožiljci od operacije. 

- Prve trans kupaće - napisao je u objavi uz hashtagove #transjoy i #transbeautiful. 

U komentarima je dobio mnoštvo poruka podrške, a među njima su se našle i brojne holivudske zvijezde poput Miley Cyrus, Nine Dobrev i Justina Cornwella

- Izgledaš fantastično i više od svega - sretno! - pisali su mu. 

Glumac je fotku objavio dva tjedna nakon intervjua s Oprah Winfrey u kojem je govorio o operaciji koja mu je promijenila život. 

- Želim o ovome govoriti iz nekoliko razloga. Zato što mi je promijenilo život, i ne samo moj, nego vjerujem i mnogima drugima koji su u sličnoj situaciji - ispričao je Elliot koji se rodio kao Ellen Page

Za magazin Time u ožujku je rekao kako se podvrgnuo operaciji uklanjanja grudi tako da njegova prsa izgledaju muževnije. To je, kako kaže, potpuno transformiralo njegov život. 

Od kad se otvorio i rekao da je transrodna osoba, Elliotova glumačka karijera na uzlaznoj je putanji. 

- Nikad prije nisam dobivao ovoliko ponuda, i uzbuđen sam glumiti ovakav, kao autentičan ja - rekao je u intervjuu za Time.

Najčitaniji članci