Obavijesti

Show

Komentari 122

Traži se kupac za Sevkin auto: Za njezin Touareg nitko ne pita

Traži se kupac za Sevkin auto: Za njezin Touareg nitko ne pita
5

Crni Touareg prodaju već šest mjeseci. U auto-kući ne vjeruju da bi uspjeli naći kupca čak i da svi znaju da je bio njen. Pjevačica ga je vozila do prije tri godine

VIDEO

Severinin crni Touareg prodaju za 15.500 eura. Već šest mjeseci auto stoji na parkingu u zagrebačkoj Dubravi i za njega nitko ne pita.

Početna cijena Volkswagenova terenca starog sedam godina bila je 20.000 eura. Iz autokuće koja ga prodaje kažu nam kako kupcima ni ne govore da ga je donedavno vozila Severina (40). Ne vjeruju kako bi to utjecalo na prodaju automobila. Razlog zašto već pola godine skuplja prašinu je zato što mu teško spuštaju cijenu s obzirom na to da ima 313 KS i jako puno opreme. Severinin stari terenac prošao je 191.000 km i nije registriran. Vozila ga je do prije tri godine, a poslije toga dala ga je svojemu menadžeru Tomislavu Petroviću. Severina je tad počela voziti noviji model Touarega.

On stoji najmanje 670.000 kuna, ovisno o opremi. Severinin novi Touareg smeđe boje ima 340 'konja'.

No nekadašnjoj strastvenoj vozačici mnoštvo 'konja' više ne predstavlja izazov jer više ne uživa u brzoj vožnji. Pjevačica je  izjavila kako joj je dosadilo biti za volanom jer je vozeći prošla cijelu Hrvatsku uzduž i poprijeko.

Sad uživa na suvozačkome mjestu, a voli da je vozi njezin menadžer Tomica ili zaručnik Milan Popović (46). On je, dok je bila u rodilištu, smeđeg terenca vozio Zagrebom i Splitom. 

‘Auto mi služi kao garderoba, grudnjaci mi vise s retrovizora’

Znate kako je to, oznojim se na koncertima pa se u autu presvlačim. Možete vidjeti kako mi grudnjaci vise s retrovizora, šalila se Severina govoreći o svom Touaregu. Za pjevačicu kažu da je iznimno pažljiva kad je riječ o automobilu. Uvijek joj je sređen i fascinantno uredan. Koliko ga voli, dokazuje i činjenica kako je prije nekoliko godina “na noge dignula” svu riječku policiju kada joj je automobil ogreban na parkiralištu hotela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini