Show

Komentari 48

Treba joj stručna pomoć: Imala noćne more i budila se u znoju

Treba joj stručna pomoć: Imala noćne more i budila se u znoju

Nataša je nedavno u jednoj emisiji priznala da se uveliko sprema za koncert te da pripreme podrazumijevaju kako fizički, tako i psihički rad na sebi. Ona je intenzivno išla kod psihijatra i nakon nasilja koje je preživjela

Nataša Bekvalac (39) zakazala je koncert na Valentinovo u beogradskoj Štark Areni i već mjesecima radi na pripremama. Kako piše Espreso, osim što sprema repertoar, koreografiju i stajlinge, srpska pjevačica odlazi i na psihoterapije. 

- Kada je odlučila imati koncert, Nataša je donijela odluku i da se posveti svom mentalnom zdravlju. Nije lako organizirati tako veliki koncert, pogotovo jer ona želi držati sve konce u rukama. Zato joj je potrebna ogromna podrška, kako suradnika, tako obitelji, ali i stručnjaka s kojima može pričati o svemu - rekao je izvor blizak Nataši.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stres koji prati život pjevačice kada se organizira ovakav koncert, a uz to je još samohrana majka dvoje djece i netko tko paralelno ima nastupe, izuzetno je veliki. Ona je, kao samosvjesna žena, odlučila imati podršku psihoterapeuta od trenutka kada se upustila u ovu priču - dodao je.

Nataša je nedavno u jednoj emisiji priznala da se uveliko sprema za koncert te da pripreme podrazumijevaju kako fizički, tako i psihički rad na sebi. Ona je intenzivno išla kod psihijatra i nakon nasilja koje je preživjela.

- Hipersenzitivna sam pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mjesecima sam spavala samo po dva-tri sata, bojala sam se zaspati jer sam imala noćne more, budila sam se u znoju, iscrpljena - rekla je tada ona.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Nataša se službeno razvela od IT stručnjaka Luke Lazukića (38) koji ju je pretukao 13. travnja 2018. u njihovom domu u Beogradu. 

 - Luka je došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao - ispričao je tada izvor za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci