Show

Komentari 7

Trebala sam biti seksi i grickati smokvu, a počela sam se gušiti

Trebala sam biti seksi i grickati smokvu, a počela sam se gušiti

Pierce je morao ustati i napraviti mi Heimlichov zahvat. James Bond zna kako napraviti Heimlicha! Spasio mi je život i uvijek će biti jedna od najdražih mi osoba na svijetu, ispričala je Bondova djevojka, Halle Berry

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pierce se zapustio: U izolaciji sam šest tjedana, a vidi me...

Američka glumica Halle Berry (53) javila se iz svog doma u emisiju Jimmyja Fallona (45) i ispričala razne detalje o svom privatnom životu, ali i o tome kako joj je kolega Pierce Brosnan (66) spasio život.

Prije 18 godina bila je Bondova djevojka i na setu surađivala s omiljenim tajnim agentom. Tijekom snimanja filma o James Bondu 'Umri drugi dan', dvojac je trebao snimiti 'vruće' scene, a Halle se počela gušiti jer joj je zapela smokva. 

- Trebala sam biti seksi i zavodljivo grickati smokvu, a onda sam se odjednom počela gušiti s njom. Pierce je morao ustati i napraviti mi Heimlichov zahvat. James Bond zna kako napraviti Heimlicha! Spasio mi je život i uvijek će biti jedna od najdražih mi osoba na svijetu - govorila je glumica u emisiji 'The Tonight Show With Jimmy Fallon'.

Nedavno je Berry bila na udaru kritika zbog toga što je objavila, kako je ispričala, bezazleni video svog sina koji hoda u štiklama. To je izazvalo žustru raspravu na društvenim mrežama. Atraktivna Berry samo se htjela našaliti s činjenicom da je njenom sinu Maceu (6) toliko dosadno da je obuo njezine cipele s visokom petom, ali njenim pratiteljima šala nije baš najbolje sjela.

- Je li ti je ovo sin ili kćer? Moraš paziti jer ovako ti sve to započinje - samo su neki od komentara ispod videa. Glumica je odgovorila kako nikome ne škodi malo dobre zabave i ne smatra da će zbog ovog njen sin poželjeti postati žena.

- Djeci je trenutačno najteže. Možemo se malo skupa i nasmijati svemu ovome - zaključila je. Kritike ni nakon toga nisu prestale, ali glumica ih je odlučila ignorirati. U međuvremenu uživa u samoizolaciji u društvu svoje obitelji, a kako bi ostala u zavidnoj formi ne pada joj napamet preskakati naporne treninge.

- Radim na snazi i na kondiciji, a vježbam pet puta tjedno - kaže. Nedavno je pojasnila kako nekad vježba s rukavicama i vrećom, nekad s girjama i utezima, ali koristi i uobičajene sprave koje postoje u teretanama.

- Trčanja i sklekova ne može se 'riješiti' - našalili su se njeni bliski prijatelji. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pierce se zapustio: U izolaciji sam šest tjedana, a vidi me...

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

 

 

 

Najčitaniji članci