Show

Komentari 6

Treći put pred oltarom: Britney bila djeveruša na gay svadbi

Treći put pred oltarom: Britney bila djeveruša na gay svadbi

Uz to što je bila djeveruša uživala je u romantičnom vikendu u Miamiju s dečkom Jasonom Trawickom. Odsjeli su u penthouseu u kojem noćenje stoji 82.500 kuna

Brett Miller njen je asistent i dugogodišnji prijatelj pa je stoga bilo logično da mu upravo ona bude djeveruša. Britney Spears (29) Bretta je dopratila do oltara gdje ga je čekao njegov partner Frank Lionetti. Dečki su sudbonosno 'da' izgovorili u Miamiju. Britney je na vjenčanje došla s dečkom Jasonom Trawickom te su uživali u romantičnom vikendu.

- Tijekom probne večere uoči vjenčanja Britney se nije htjela družiti s ostalim uzvanicima, već je hranu naručila u sobu. Ona i Jason htjeli su što više vremena provesti sami - otkrio je jedan od uzvanika.

Pjevačica i njen dečko odsjeli su u penthouseu hotela Fontainebleau u kojem noćenje stoji 82.500 kuna. 

- Uživali su u prostranom penthouseu i pjevušili pjesme Franka Sinatre budući da je soba uređena u stilu legendarnog glazbenika. Plesali su i smijali se cijelo večer - rekao je jedan uzvanik sa svadbe.

Spears se 2004. u Las Vegasu udala za Jasona Allena Alexandera. Taj brak poništila je nakon samo 55 sati jer je pjevačica tvrdila da nije znala što radi kad je Jasonu rekla 'da'. U rujnu iste godine udala se za Kevina Federlinea s kojim ima dvoje djece. Službeno su se rastali u srpnju 2007. godine.

Najčitaniji članci