Obavijesti

Show

Komentari 5

Treći put se liječi od ovisnosti: 'Bog odlučuje što sa mnom...'

Treći put se liječi od ovisnosti: 'Bog odlučuje što sa mnom...'
3

Locker se prošle godine ponovno našla u centru pažnje kad se posvađala s dečkom Chrisom Heisserom, a zatim ga je pretukla i izbacila iz kuće

Nije tajna da se glumica Heather Locklear (58) već dugi niz godina bori s ovisnosti. Locklear je nedavno na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz sobe u klinici za odvikavanje od alkohola. Na ogledalu ispred kreveta, bivša glumica je ružičastim ružem ispisala molitvu te ju podijelila s obožavateljima na Instagramu. 

- Bože, nudim se tebi. Da gradiš sa mnom i da odlučiš što sa mnom. Odriješi me okova mene same - napisala je glumica poznata po ulogama u seriji 'Dinastiji', 'Melrose Place' i 'Spin City'. U trećem djelu procesa odvikavanja Heather je naglasak stavila na pronalaženje vjere i okretanje Bogu.

Locker se prošle godine ponovno našla u centru pažnje kad se posvađala s dečkom Chrisom Heisserom (57), a zatim ga je pretukla i izbacila iz kuće. Heather je tad bila smještena na psihijatrijski odjel. 

Tyler Perry

Nekada se smatrala ikonom seksepila, a sada ju prate loše priče. Posljednjih godinu dana niže skandal za skandalom. U lipnju 2018. završila je u policijskoj postaji jer se pod utjecajem alkohola automobilom zabila u ogradu ispred svoje kuće u Kaliforniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Zatim je napala policajce koji su ju pokušali smiriti, a čim je puštena iz pritvora predozirala se. Tada je provela 14 dana na psihijatriji, a jednom prilikom je uhićena jer je gušila svoju majku Dianu (85) i prijetila da će se ubiti.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Pokretanje videa ...