Show

Komentari 8

Trijumf Marisol na meksičkim Emmyjima, suze su se isplatile

Trijumf Marisol na meksičkim Emmyjima, suze su se isplatile

VLADARICA EKRANA Sapunica 'Prave ljubavi' na svečanoj dodjeli TVyNovelas dobila je 13 nagrada. Glumica, koja je samohrana majka, nagradu je posvetila sinu

Dugih 25 godina čekala sam ovu noć, toliko je prošlo otkad sam zadnji put dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu. Hvala vam svima, viknula je Erika Buenfil (49) s pozornice u Ciudad de Mexicu, gdje su u nedjelju dodijelili nagrade.

Meksički tjednik TVyNovelas svake godine dodijeli priznanja najboljim postignućima u TV produkciji.

- Nisam očekivala da će nas gledatelji tako zavoljeti. Zaplakala sam od sreće - kaže Buenfil, dobitnica i u kategorijama publike - najljepši par, najbolja pljuska i najbolji svršetak serije.

Prije dodjele na Twitteru se žalila da ne zna koju haljinu bi odabrala.

- U ‘Pravim ljubavima’ igrala sam vlasnicu marketinške agencije, u novoj seriji igram pomahnitalu ženu koja živi na smetlištu. Čar mojeg posla je da mogu biti sve ono što nisam. Ja sam obična majka devetogodišnjeg sina, živim okružena ljubavlju i mirom, bez glamura, nema kod mene materijala za snimanje sapunice - kaže Buenfil.

Zbog nove serije prvi put u životu obojila je kosu u crno. Dobitnike “meksičkog Emmyja” u 17 kategorija bira stručni žiri, a publika na Twitteru njih sedam. U izboru je bilo devet sapunica, a najviše je nagrada - njih 13 - dobila serija “Prave ljubavi”, koju u Hrvatskoj prikazuje Doma TV.

Uz Erikinu nagradu za najbolju glavnu glumicu, dobili su nagrade za najbolju telenovelu, scenarij, negativku, sporednu glumicu, mladu glumicu, dramsku prvakinju, pjesmu i seriju s najboljom interakcijom s publikom na internetu. 

Uloga cvjećarice izvukla ju je iz pakla alkohola

Počela je glumiti s 12 godina, a vrhunac karijere imala je krajem osamdesetih. Uskoro je pala u depresiju i odala se alkoholu zbog ljubavnih krahova, a izvukla se 1996. kad je dobila ulogu Marisol u istoimenoj seriji.

Nagrada za blizance u seriji ‘Znaj da te volim’

Juan Diego Covarrubias (27) igra Rodriga i Diega Cáceresa u seriji “Znaj da te volim”, koju prikazuje HTV 1. Uz nagradu za najboljega glavnoga glumca, s Livijom Britom dijeli i nagradu za najljepši poljubac u sapunici.