Obavijesti

Show

Komentari 69

Trnovit put: Zvijezde koje su se prije slave skidale za novac

Trnovit put: Zvijezde koje su se prije slave skidale za novac
15

Put do zvijezda je trnovit, a to najbolje znaju oni koji su se prije slave morali snalaziti kako znaju i umiju pa su se, između ostalog, okušali i u striptizu

VIDEO

1. Chris Pratt

Glumac je sam otkrio da je bio striper prije no što je započeo svoju glumačku karijeru. Živio je u kombiju i pokušavao zarađivati prodavanjem svojih slika i skidanjem odjeće pred 'starijim gospođama'. Prijavio se i za posao u striperskom klubu, ali su ga odbili jer, kaže, nije baš dobar plesač. U striptizu se okušao jer je oduvijek bio slobodnog duha i voli biti gol.

Twitter

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:32

2. Lady GaGa

Iako potječe iz imućne obitelji, Lady GaGa se u striptizu okušala iz znatiželje. Prije pjevačke karijere, plesala je u striptiz klubu odjevena u kožu. Plesala je na Black Sabbath, Guns N' Roses i Faith No More.

- Bilo je to jako rock'n'roll - ispričala je pjevačica.

Instagram

4. Brad Pitt

Prije nego što je postao 'holivudski frajer broj 1', Brad je navodno plesao u grupi stripera 'Dancing Bares' s kolegama s faksa u Michiganu. Iako o tome nikada nije pričao, jednom je otkrio da je imao posao vozeći stripere od jedne gaže do druge, pa glasina o njegovoj kratkoj striptiz karijeri možda nije ni tako daleko od istine.

24sata

5. Javier Bardem

Prije nego što ga je proslavila uloga u filmu braće Coen 'Nema zemlje za starce', Javier se odlučio okušati u striptizu, no njegova je 'karijera' trajala svega 10 minuta. Prema njegovim riječima, bilo je to katastrofalno iskustvo. Da stvar bude još gora, iz publike ga je gledala i majka koja je, kaže, bila jako ponosna.

REUTERS/PIXSELL

6. Catherine Zeta-Jones

Glumica je sama otkrila da je plesala gola za novac, a razlog je vrlo 'holivudski'. Naime, Catherine je skupljala novac za plastičnu operaciju nosa.

Pixsell

7. Eve

Reperica je prije svoje glazbene karijere radila kao striptiz plesačica u klubu. Sama je otkrila da je taj posao radila mjesec dana, kada je imala 18 godina, jer je bila 'mlada i zbunjena', no ne žali ni za čim jer joj je to pomoglo da se 'uozbilji'.

Instagram

8. Carmen Electra

Glumica pravog imena Tara Leigh Patrick bavila se striptizom prije nego što je dobila ulogu u seriji 'Baywatch' 1997. godine, koja ju je proslavila. U klubovima je plesala striptiz pod imenom Carmen Electra, koje joj se toliko svidjelo da ga je odlučila 'prenijeti' i u svoju glumačku karijeru. Nakon što se proslavila, Carmen je proizvela i liniju vlastitih prenosivih šipki za striptiz.

Twitter
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor