Obavijesti

Show

Komentari 21

Trudna Tamara: Bebu nismo planirali, ali želim dobiti curicu

Trudna Tamara: Bebu nismo planirali, ali želim dobiti curicu
5

Trudna bogatašica ispričala je da joj je odlazak na ultrazvuk bilo najuzbudljivije iskustvo. Kaže da nije jako emotivna, ali i ona i suprug nisu mogli suzdržati suze

VIDEO

Ovo je moja najbolja godina dosad, oduševljeno je izjavila trudna Tamara Ecclestone (29). 

Kći Bernieja i Slavice Ecclestone u trećem je mjesecu trudnoće sa suprugom Jayjom Rutlandom (32) za kojeg se udala u lipnju nakon šest mjeseci poznanstva. Bogata nasljednica, koja se uskoro sprema pokrenuti svoju luksuznu liniju za njegu kose, ne krije da bi voljela imati djevojčicu koja će biti bliska s Lavinijom, kćeri njezine mlađe sestre Petre koja je rođena u veljači. 

- Željela bih da budu bliske poput mene i moje sestre. Želim da moja djevojčica bude jako bliska s Lavinijom. Među njima će biti samo godina dana razlike. Uskoro ću saznati djetetov spol, moram znati, moram planirati. Iznenađenja su super, ali ne mogu ništa ne znati sljedećih šest mjeseci - rekla je Tamara. 

Zaključila je da joj je odlazak na ultrazvuk bilo najuzbudljivije iskustvo na svijetu. 

- Inače nisam jako emotivna, no Jay i ja smo oboje plakali - rekla je. 

Bogatašica kaže da će joj u odgoju kćeri uzor biti sestra Petra koja se sama brine o svojoj djevojčici. 

- Uzbuđena sam zbog buđenja, hranjenja i mijenjanja pelena. Ne želim da netko drugi to radi, spremna sam na to - rekla je Tamara i našalila se kako trenutačno ima mali trbuščić koji izgleda kao da je pojela previše kruha. 

Bogatašica je saznala da je trudna mjesec dana nakon vjenčanja i to dan nakon što je njezin suprug napadnut i opljačkan u istočnom Londonu. Dvojica napadača ukrali su mu sat Rolex od 436 tisuća kuna i zlatnu narukvicu od 175 tisuća kuna. 

- Jay je dobro, jedan napadač je uhićen i čeka suđenje u zatvoru gdje i zaslužuje biti. Bilo je grozno vidjeti Jayja u modricama. Sljedeći dan smo saznali da sam trudna, tako da je to bila jako sretna vijest - rekla je. 

Bogata nasljednica supruga je upoznala u siječnju nakon prekida s bivšim dečkom Omarom Khyamijem koji ju je varao i snimio snimku seksa s drugom. 

- Prošla godina mi je bila stvarno grozna. Omar i ja još vodimo pravni spor, vidjet ću ga na sudu krajem godine - rekla je Tamara koja je zatrudnjela odmah nakon medenog mjeseca.

- Bila sam šokirana jer se to dogodilo jako brzo, to se nije dogodilo jer smo to planirali. Poput svega u našoj vezi i to je bilo brzo i nevjerojatno - rekla je. 

Njezin suprug je 2002. godine uhićen zbog prodaje kokaina novinaru ispred jednog londonskog puba, dok je kao broker ostao bez dozvole za rad jer je koristio povjerljive informacije i manipulirao cijenama dionica kako bi profitirao.

- Ljudi se mijenjaju, prije 10 godina bila sam potpuno drugačija osoba nego sada i činila sam pogreške. To je njegova prošlost i nepravedno je da se o tome govori samo zato što je sa mnom. Da nije, njegova prošlost bi bila zaboravljena - rekla je. 

Kći čelnog čovjeka Formule 1 kaže da njezin otac jako voli njezina odabranika.

- Moj otac jako voli Jayja, što mi je jako važno. Imaju puno toga zajedničkog. Oboje su pametni i ambiciozni i to cijenim kod njih oboje. Jay je prizemljen i divim se njegovoj radnoj etici. U uredu je već od jutra i jako je ambiciozan. Uklopio se dobro u moju obitelj i to je najvažnije - zaključila je Tamara. 

Tamara Ecclestone čeka prvo dijete: Osjećam se jako sretno

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael