Show

Komentari 0

Trudnoća može uništiti: Nema ničeg žešćeg od majčine ljubavi

Trudnoća može uništiti: Nema ničeg žešćeg od majčine ljubavi

Kako to vrlo često biva, čim se negdje na svijetu snimi relativno dobar film, neki će producent iz Hollywooda reći: 'Preradimo to djelo u posve loš film'. Tako će izgleda biti i s ovim filmom

Sada već davne 2007. su redatelji Julien Maury i Alexandre Bustillo pomaknuli granice horora, a i dobrog ukusa, svojim užasavajućim filmom 'À l'intérieur' (kod nas neobjašnjivo prevedenim 'Neznanka na pragu').

U tom prvijencu redateljsko-scenarističkog dua, pratimo brutalnu i šokantnu priču o mladoj trudnici koju zatoči poremećena žena 'gladna osvete'. Glumice Béatrice Dalle i Alysson Paradis su za svoje izvedbe dobile i priznanja kritike, a film je ostao zapamćen kao jedan od predvodnika novog vala francuskog horora.

A kako to vrlo često biva, čim se negdje na svijetu snimi relativno kvalitetan film, neki će producent iz Hollywooda reći: 'Preradimo to djelo u posve loš film'. Tako će izgleda biti i s ovim filmom, koji dobiva svoju američku verziju, vjerojatno jako cenzuriranu, nazvanu 'Inside'.

Pogledajte prvi foršpan

U glavnoj ulozi je Rachel Nichols, koja se do sada baš i nije iskazala nekom glumom, a u sporednim ulogama su Laura Harring, Stany Coppet, Andrea Tivadar i David Chevers koje također ne pamtimo po bitnim ulogama. Originalni redatelji su se spasili režiranja ovog filma, tako da je posao zapao nepoznatog španjolskog redatelja Miguela Ángela Vivasa.

Film postaje dostupan tijekom siječnja.

Najčitaniji članci