Show

Komentari 83

Trudnoj Kate potpetica štikle zapela u šahtu, umalo je pala

Trudnoj Kate potpetica štikle zapela u šahtu, umalo je pala

Povodom Dana svetog Patrika princ William i trudna Kate obišli su irsku gardu u Hampshireu. No Kate je umalo pala jer joj je potpetica štikle zapela u rešetkama

Trudna Kate Middleton (31) u nedjelju se u Aldershotu povodom Dana svetog Patrika družila s Irskom gardom. Vojnicima 1. bataljona Irske garde vojvoktinja od Cambridgea je, kako tradicija nalaže, podijelila listove djeteline. No stojeći pred okupljenim vojnicima Kate je umalo pala jer joj je potpetica štikle zaglavila u metalnim rešetkama. Okružena suprugom koji ju je kavalirski držao za ruku i pripadnicima garde, Kate se sagnula kako bi je oslobodila iz rešetke. Williama je taj prizor nasmijao dok je jedan od vojnika i dalje cijelo vrijeme uporno salutirao u znak pozdrava. Kate je cijelu situaciju podnijela sa smješkom na licu nakon čega je sa suprugom nastavila obavljati dužnosti predviđene protokolom.

Kate, koja treba roditi u srpnju, nije se nazirao trudnički trbuh ispod kaputa dizajnerice Emilie Wickstead u kojem se i prošle godine pojavila na proslavi dana irskog sveca.

Prema pisanju Huffington Posta, Kate je navodno čavrljajući s jednim od vojnika otkrila svoje i suprugove želje što se tiče spola djeteta.

- Pitao sam je: Znate li je li djevojčica ili dječak?, a ona je rekla: 'Ne još. Ja bih željela imati dječaka, a William djevojčicu. To je uvijek tako' - otkrio je jedan od vojnika.

Najčitaniji članci