Obavijesti

Show

Komentari 5

Tuga u obitelji američkog predsjednika, napustio ih je voljeni njemački ovčar Champ

Tuga u obitelji američkog predsjednika, napustio ih je voljeni njemački ovčar Champ
4

Čak i dok je posljednjih nekoliko mjeseci gubio snagu, kad bi ušli u sobu on bi se trznuo i uvijek mahao repom, pa nas gurao da ga češkamo iza uha i po trbuhu, napisao je Joe Biden

VIDEO

Tužnu vijest o smrti jednog od dvojice njemačkih ovčara, američki predsjednik, Joe Biden odlučio je podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Naime, Biden i prva dama, dr. Jill Biden od voljenog ljubimca oprostili su se u subotu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Psi Joea Bidena 01:16

- Teškog srca vam javljamo da je danas naš voljeni njemački ovčar, Champ, mirno preminuo kod kuće. Bio nam je stalni, dragocjeni pratitelj tijekom posljednjih 13 godina i cijenila ga je cijela obitelj Biden- piše u izjavi obitelji predsjednika Bidena.

- Čak i dok je posljednjih nekoliko mjeseci gubio snagu, kad bi ušli u sobu on bi se trznuo i uvijek mahao repom, pa nas gurao da ga češkamo iza uha i po trbuhu. Gdje god da smo bili, želio je biti uz nas, i sve je odmah bilo bolje kad je bio pored nas- govore Bideni dalje u izjavi prisjećajući se sretnih trenutaka s voljenim Champom.

U.S. First Lady Jill Biden guides one of the family dogs, Champ, on his arrival at the White House

-Najviše od svega je volio sklupčati se pred našim nogama pored vatre na kraju dana, pridružiti nam se na sastancima i svojim prisustvom smanjiti stres ili se sunčati u vrtu Bijele kuće. U našim najradosnijim trenucima i našim najtužnijim danima bio je tu s nama, osjećajući svaki naš neizgovoreni osjećaj i emociju. Volimo svog slatkog, dobrog dječaka i uvijek će nam nedostajati- zaključeno je stajalo u izjavi na društvenim mrežama.

Prisjetimo se, Champ i Major su sa predsjednikom i prvom damom preselili u Bijelu kuću te su se nakon četiri godine psi vratili u Bijelu kuću. U njoj nije bilo predsjedničkih pasa od 2016., kada je u nju uselio republikanac Donald Trump kao prvi predsjednik nakon mnogo desetljeća koji nije imao psa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor