Obavijesti

Show

Komentari 0

'Tulum prije ljeta' ne propustite od 22 h u subotu u Aquariusu

'Tulum prije ljeta' ne propustite od 22 h u subotu u Aquariusu
1

Žedno uho i Jewish Film Festival s ponosom predstavljaju gostovanja Lefta i Romarea za veliki "Tulum prije ljeta". Dođite na cjelonoćnu dozu plesa i zabave

VIDEO

Klub Aquarius, Festival Žedno uho i Jewish Film Festival u suradnji s programima  Kontrapunkt,  CFSN i  Beat The Future pozivaju sve na "Tulum prije ljeta". Tulum će se održati u  A1 prostoru kluba  Aquarius u subotu,  25. svibnja 2013. s početkom u 22h.

Klub Aquarius još će jednom ugostiti inozemne glazbene izvođače kojima će se pridružiti i hrvatske snage. 

Žedno uho i Jewish Film Festival s ponosom  predstavljaju gostovanja Lefta i Romarea za veliki "Tulum prije ljeta". Lefto je uvaženi belgijski producent i jedan od najtraženijih freestyle DJ-a koji u  Zagreb stiže s pregršt glazbenih iznenađenja. Svakako treba spomenuti da je Lefto nositelj svog stagea na Dour festivalu, jedan od predstavnika poznatog Worldwide festivala, autor popularne emisije na belgijskom radiju Brussel, izdanja mu se nalaze na Blue Note Rec., Browswoodu, Jazzy Sportu. Vrsna glazbena selekcija i tehničke vještine Lefta neće nikoga ostaviti nepomičnim na plesnom podiju Tuluma prije ljeta.

Romare je drugi inozemni gost, a dolazi iz Velike Britanije. Jedan od najuzbudljivijih producenata današnje klupske glazbe korištenjem sampleova spaja različite glazbene stilove u svoj specifičan zvuk. Nakon što se istaknuo izdanjem “Meditations Of Afrocentrism”, ove je godine osvojio glazbene sladokusce s fantastičnim remixom za Alt-j kao i sa svojom novom unikatnom produkcijom.

Uz Lefta i Romarea, cijelu priču zaokružit će programi Kontrapunkt kojeg predvodi Eddy Ramich, Confusion kojeg zastupa Phillipe i Beat the Future Maje Milich.

Za pravu uvertiru u festivalske dane koji predstoje, posjetitelji sa svakom kupljenom ulaznicom ulaze u tombolu na kojoj će se podijeliti po jedna festivalska ulaznica za SouthernSoul, Soundwave, Outlook i Dimensions festival.

25. svibnja 2013. od 22h plešemo i dolazimo na "Tulum prije ljeta" u klub Aquarius A1 na cjelonoćnu dozu plesa i zabave... pridružite nam se.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60kn mogu se kupiti u Dirty Old shopu (Tratinjska 22) i Rockmarku (Berislavićeva 13), dok su na dan događaja ulaznice 80kn na blagajni kluba Aquarius.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni