Obavijesti

Show

Komentari 4

Turska glumica priznala: Prije Aylin, radila sam kao striptizeta

Turska glumica priznala: Prije Aylin, radila sam kao striptizeta
3

Zvijezda turske serije “Kako vrijeme prolazi” Farah Zeynep Abdullah otkriva detalje iz života u Velikoj Britaniji te zašto se srami svoje prve uloge

VIDEO

Otac je podrijetlom iz Iraka, a majka je Turkinja. Rodila sam se i odrasla u Istanbulu. Za djetinjstvo me vežu samo lijepe uspomene. Uvijek sam bila ambiciozna djevojčica koja je voljela obuvati mamine štikle i glumatati pred ogledalom, kaže Farah Zeynep Abdullah (24). Zvijezda serije “Kako vrijeme prolazi” od malih je nogu pokazivala veliki interes i za učenje stranih jezika pa su je roditelji upisali u francusku srednju školu. Kad je maturirala, bilo je, kaže, logično nastaviti školovanje u inozemstvu. Spakirala se i otišla u Veliku Britaniju. Bez problema je upisala Akademiju dramske umjetnosti.

- Bila sam među najboljim studentima na godini. Ispite sam polagala u roku, ali mi se usred studija ukazala poslovna ponuda koju nisam mogla odbiti pa sam zamrznula godinu i vratila se u Istanbul - kaže Farah.

Pokazala je tijelo jer joj je očajnički trebao novac

Ambiciozna Turkinja je svaki put kad bi posjetila rodni grad išla na audicije, a na jednoj su je zapazili producenti serije “Kako vrijeme prolazi”. Poslije telefonskog razgovora u kojem su joj ponudili ulogu Aylin Akarsu, Farah je nazvala roditelje i najavila im povratak u obiteljsku kuću.

- Prije Aylin imala sam samo jednu ulogu. Bila sam striptizeta. Danas mi je žao što sam polugola paradirala pred kamerama, ali bila sam i te kako svjesna da odnekud moram početi. Honorar je bio dobar i tad mi je trebao novac. Sad kad sam zrelija i pametnija, vjerojatno ne bih ponovila to iskustvo - izjavila je Farah. Iako joj je na početku bilo teško naviknuti se na turski način života, danas se, kaže, u Istanbulu osjeća odlično. Često se vraća u London, koji zove svojim drugim rodnim gradom. Najviše joj nedostaju engleska kazališta, kina, buvljaci i raznolik noćni život.

- Svaki put se iz Londona vratim s nekoliko vrećica punih ploča i CD-a. Na granici su se već naviknuli na mene i ne gledaju me kao švercericu - smije se glumica. Glazba joj je, dodaje, druga najveća strast poslije glume, a ljubav prema njoj naslijedila je od oca, strastvenog kolekcionara starih ploča.

Zbog ljubomornog dečka potjerali su je iz serije

Iako joj je hit-serija “Kako vrijeme prolazi” donijela popularnost u cijeloj Europi, ali i šire, glumica je snimila samo prvu sezonu. Producente je navodno izluđivao Farahin tadašnji dečko, koji je stalno dolazio na set i priređivao joj ljubomorne scene. Šuška se da su producenti serije upravo zbog njega maknuli Farah s malih ekrana. Njezin lik Aylin umro je zbog rizične trudnoće. Iako je dugo patila poslije prekida glumica se sredinom ove godine zaljubila u snimatelja.

Gökhana Tiryakija (40). Upoznala ga je na snimanju novog filma “Kelebeğin Rüyası”, što na hrvatskom znači “Leptirov san”.

- Nije se bojala velike razlike u godinama. Svi bivši dečki su je povrijedili, a Gökhan je drži kao kap vode na dlanu. Podupire je u svemu, a Farah se nedavno pohvalila da su ga prihvatili i njezini roditelji - otkrili su glumičini prijatelji. Iako je napokon sretna u ljubavi, još, kaže, ne razmišlja o braku i djeci jer je mlada i želi se prvo dokazati u poslu i ostvariti inozemnu karijeru.

Osim nove ljubavi s Gökhanom, Farah posljednjih mjeseci puni novinske stupce i suradnjom s Kıvançom Tatlıtuğom (30), turskim Bradom Pittom. Nakon uspješnog filma “Leptirov san” glumački dvojac čeka još jedan zajednički projekt, ali na seriji. Detalje o suradnji još ne smiju otkriti.

U Rusiju se vraćam kao tipični turist

Zvijezda serije “Kako vrijeme prolazi” film “Leptirov san” snimala je u hladnoj Rusiji.

- Prije nego što smo krenuli na put, kupila sam sve turističke vodiče koje sam našla na policama knjižara, ali upoznavanje Rusije ostalo je samo na čitanju. Snimala sam od jutra do mraka i, nažalost, nisam imala ni minute vremena obići znamenitosti koje su me zanimale - žalila se Farah. 

Zato će se, dodaje, uskoro vratiti u Rusiju kao turist. Kraj uspješne 2013. obilježila je i vijest da je “Leptirov san” jedan od najizglednijih kandidata za najbolji strani film na dodjeli nagrada Oscar koju ćemo gledati u ožujku. Dirljiva drama o dvojici prijatelja pisaca koji se bore za opstanak u vrijeme Drugog svjetskog rata oduševila je kritičare, a film je ove godine bio jedan od najgledanijih u turskim kinima. Svestrana Farah se nada da će joj odlazak u Los Angeles i druženje sa svjetskim zvijezdama otvoriti vrata u toliko željeni Hollywood.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci