Obavijesti

Show

Komentari 13

Tužna životna priča Anne Heche: Poginule joj dvije sestre i brat, otac ju je zlostavljao kao curicu

Tužna životna priča Anne Heche: Poginule joj dvije sestre i brat, otac ju je zlostavljao kao curicu
11

Životni problemi zadesili su ju još kada je bila djevojčica, nije imala ni sreće u ljubavi. Unatoč privatnim problemima, Heche je na poslovnom putu išlo iznimno dobro, a onda je život izgubila u prometnoj nesreći

VIDEO

Glumica Anne Heche preminula je tjedan nakon što se svojim autom zabila u kuću u Los Angelesu te prometnom nesrećom izazvala požar.

Zbog nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu te je u petak službeno proglašena moždano mrtvom, a predstavnici obitelji i prijatelji glumice rekli su da će biti isključena s aparata za održavanje života.

USA - 2021 Breeders Cup Race - Del Mar

Teško djetinjstvo

Slavnoj glumici prvi životni problemi u privatnom životu dogodili su se već u djetinjstvu. Njezin otac, inače homoseksualac, zlostavljao je Anne tijekom djetinjstva, a Anneina mama Nancy pridružila se Grupi obitelji koji propovijedaju protiv istospolnih zajednica 1983. godine kada je glumičin otac preminuo od posljedica AIDS-a. 

Osim toga, glumica je imala i četvero braće i sestara, od kojih su troje preminuli. Sestra Susan umrla je od tumora na mozgu, a Cynthia je preminula još dok je bila beba. Imala je srčane mane. Brat Nathan poginuo je u prometnoj nesreći prije nego li je uspio završiti srednju školu.

Annu Heche obitelj će isključiti s aparata i donirati organe, u krvi joj pronašli tragove kokaina...
Annu Heche obitelj će isključiti s aparata i donirati organe, u krvi joj pronašli tragove kokaina...

Sa majkom nikada nije imala dobar odnos jer ju nikada nije obranila od oca. Čak je i u svojim memoarima 'Call Me Crazy' iz 2001. godine, napisala da je njezina majka, kada je kao beba dobila genitalni herpes, rekla kako se radi o pelenskom osipu kako ne bi posjetila liječnika.

Majka je njene navode negirala, a glumica je 2011. godine za Daily Telegraph rekla da sumnja da će ikada moći popraviti svoj odnos s majkom.

74th Annual DGA Awards

Veza s voditeljicom

Osim uloga u brojnim filmovima, holivudske plavuše mnogi se sjećaju zbog ljubavne romanse s kontroverznom voditeljicom Ellen DeGeneres (64).

Ohio: 25.05.1969, ro?ena glumica Anne Heche

Njih dvije prohodale su 1997. godine, a mnogi su ih smatrali najpoznatijim lezbijskim parom u Hollywoodu. Njihova veza bila je glavni hit 90-ih godina, a često su punile i medijske stupce. To joj je zasjenilo karijeru, kao i incidenti koje je sama Heche tumačila mentalnom nestabilnošću.

Ellen i Anne čak su se i htjele vjenčati jednom kada istospolni brak postane legalan u Vermontu. Njihova romansa nije dugo trajala, a 2000. godine objavile su da se razilaze. 

Anne Heche je pod istragom za vožnju pod utjecajem alkohola ili droga, čekaju se nalazi krvi
Anne Heche je pod istragom za vožnju pod utjecajem alkohola ili droga, čekaju se nalazi krvi

Komičarka i voditeljica oglasila se nakon što je njezina bivša partnerica imala prometnu nesreću.

- Ne čujem se s njom. Nismo u kontaktu više pa ne znam kako je - kratko je prokomentirala DeGeneres za Daily Mail.

- Naravno da joj želim sve najbolje. Ne želim da itko bude povrijeđen - dodala je svojedobno.

Ostavila je zbog snimatelja

Mnogi vjeruju da je razlog njihovog prekida bio snimatelj Coleman 'Coley' Laffoon s kojim je Heche ubrzo nakon raskida prohodala. Kasnije se par oženio, a pet i pol godina kasnije su se razveli. Anne je tada izjavila da je Coley budala koja samo gleda porniće i posjećuje striptiz-barove.

Laffoon je podnio zahtjev za razvod 2. veljače 2007., a Heche je navodno ostavila muža zbog kolege iz filma 'Men in Trees', Jamesa Tuppera. U prosincu 2008. Hechein predstavnik potvrdio je da je glumica trudna s njihovim prvim djetetom.

24sata

James je svojedobno za strane medije ispričao kako su tada započeli prijateljstvo tijekom kojeg su shvatili da vide svijet na isti način. Oboje su ubrzo prekinuli svoje brakove i zaručili se. 

Očito je da Anne kroz život nije imala sreće u ljubavi jer ni taj brak nije izdržao. Par se razveo 2018. godine.

Los Angeles: Poznati dolaze na premijeru TV mini serije Big Little Lies

Glumačka karijera

Unatoč privatnim problemima, Heche je na poslovnom putu išlo iznimno dobro. Karijeru je započela ulogom u sapunici 'Još jedan svijet', za koju je 1991. godine dobila nagradu Emmy za 'Izvanrednu mlađu glumicu u dramskoj seriji'.

74th Annual DGA Awards

Ostvarila je i niz zapaženih uloga u filmovima kao što su 'Psiho', 'Donnie Brasco' i 'Cedar Rapid'.  

Prvu glavnu ulogu dobila je kao studentica u filmu 'Ako ovi zidovi mogu razgovarati', gdje se pojavila zajedno s Cher i Demi Moore. Njezin nastup u filmu 'Hodanje i razgovor' dobio je pozitivne kritike, a film je Entertainment Weekly uvrstio među 'Top 50 kultnih filmova svih vremena'.

Ellen DeGeneres oglasila se nakon prometne nesreće bivše djevojke: Želim joj sve najbolje!
Ellen DeGeneres oglasila se nakon prometne nesreće bivše djevojke: Želim joj sve najbolje!

U lipnju ove godine potpisala je ugovor za ulogu u filmu 'Girl in Room 13', čija će premijera biti ove jeseni. Također je trebala glumiti uz Dermota Mulroneya u trileru 'Full Ride', a nedavno je glumila i u Netflixovom psihološkom trileru 'The Vanished' redatelja Petera Facinellija, kao i u filmu '13 Minutes'.

Prometna nesreća

Prometna nesreća nakon koje je ana izgubila borbu za život godila se 5. kolovoza. Kako je pisao ranije TMZ, dobitnica Emmy nagrade upravljala je automobilom marke Mini Cooper koji se zabio u kuću.

Nesreća je izazvala veliki požar unutar kuće, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar teško oštećene kuće.

Prema vatrogasnoj službi LA-a, jedna je žena pronađena u automobilu i prebačena je u bolnicu. Iako je zgrada sada 'nenastanjiva', vlasnica kuće je na sreću, neozlijeđena.

- Imali smo višestruki incident. Imali smo prometnu nesreću, žena je zaglavila unutar automobila, a taj isti automobil uzrokovao je požar kojega smo morali riješiti - rekli su svojedobno vatrogasne službe LA.

- Kuća je bila prekrivena dimom. Mislim da su koristili dizalicu da pomaknu auto kako bi izvukli vozača - rekao je jedan od susjeda za NBCLA.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Anne Heche’s car is towed away from where it crashed into a home - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **

Nakon užasne nesreće u krvotoku glumice pronašli su kokain, dok su policijski službenici ranije potvrdili da nije pila alkohol, unatoč tome što je fotografirana s bocom votke u držaču za čaše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin