Show

Komentari 204

Tvoje lice zvuči poznato: Mario u ulozi Alke pjevao ‘Vlaži me’

Tvoje lice zvuči poznato: Mario u ulozi Alke pjevao ‘Vlaži me’

TRANSFORMACIJA Marija Petrekovića je pobijedio Baby Dooks koji je utjelovio Jamesa Browna. Luka Nižetić, gostujući sudac, savjetovao mu je da snimi album

Pet puta sam bio žena i nadam se da je ovo posljednji. Kosa mi se stalno zapetljavala u mikrofon, rekao je pjevač Ronald Braus (41). U emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovio je talijansku divu Raffaellu Carru (71).

- Dvadeset puta sam morao zamahnuti glavom naprijed-nazad - kaže Ronald, koji je odrastao uz njene pjesme.

- To su mi zadnje štikle koje sam obuo. Prijateljice me zezaju da sam kao Tereza Kesovija bio isti kao moja majka kad me vodila na maturalnu večer - kaže Braus. Pobjedu je drugi put zaredom odnio Baby Dooks (40), koji se transformirao u Jamesa Browna.

Luka Nižetić (31) bio je u žiriju i pohvalio je Dooksa rekavši mu da bi trebao snimiti album. Vjerojatno je zaboravio da je Dooks dio Bolesne braće, koji su izdali tri albuma. Mario Petreković (41) bio je Alka Vuica (53), a umjesto 'laži me' stalno je pjevao 'vlaži me'.

- Stalno lažem. U laži su kratke noge, što se vidi na mojoj visini - kaže Petreković, koji kaže da mu je Alka super.

- Da sam mlađi, pozvao bih je na dejt - kaže Petreković.

Baby Dooks svojom pobjedom omogućio je da UNICEF-ovom programu 'Zajedno od početka' Nova TV donira 10.000 kuna. 

Luka Nižetić kao gostujući član žirija u devetom izdanju popularnog showa imao je priliku uživo vidjeti koliko je Minea uspješno skinula njegov glas i pokret u izvedbi pjesme 'Proljeće'. 

- Stvarno sam frapiran, taj nos, način pjevanja, imaš iste one akcente, koje danas mrzim kad ih čujem u toj pjesmi - komentirao je Luka. 

Vandu smo ovaj put vidjeli kao imitaciju Vanne te je otpjevala popularnu pjesmu ET-a 'Tek je 12 sati'. Sandra je komentirala nastup riječima 'Što se tiče vokalne interpretacije, bravo'. Goran je čestitao Vandi, te dodao kako je primijetio jednu specifičnu mimiku lica i gard koji je Vanna imala i da ju je Vanda glumački sjajno skinula. Tomo se složio s Goranom. 

- Najviše mi se sviđaju ti moti iz devedesetih - komentirao je Luka. 

Giuliano je dobro zapamtio sve riječi turskog hita 'Kiss Kiss', a izazvao je i dobre reakcije žirija. 

- Opet pjevaš bolje od onoga kojeg imitiraš. Bilo je zabavno, fantastično - komentirao je Goran, a s njim se složio i Tomo.

Andrea je imala težak zadatak, imitirati svog kolegu iz showa, Giuliana koji je pomno pratio svaki njen pokret na bini. Na kraju joj se i poklonio, a i žiri je imao lijepe riječi za njen nastup.

- Moram priznati da sam ugodno iznenađen, zato što sam vidio koliko Giuliano fantastično pjeva, a ti si to zbila uspjela obaviti i digla Tarkana na noge - komentirao je Tomo. Pjevački fantastično jer ovo je jako teško - rekao je Luka. Goran se složio da je Andrea imala težak zadatak. 

Jasna je s pjesmom 'Cotton Eye Joe' iznenadila sve prisutne otpjevavši i ženski i muški vokal. 

- Sviđa mi se cijela koreografija, jako slično spotu. Super ružno izgledaš - komentirao je Tomo. 

- Meni je bilo jako zabavno, autentično otpjevano, bravo - rekao je Luka. 

Fotorulet je dodijelio nove zadatke osmero natjecatelja, a pobjednika Baby Dooksa u idućoj emisiji vidjet ćemo kao dio skupine Gipsy Kings. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez. Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu, a Vanda iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom 'Lambada'. Giuliano postaje Josipa Lisac, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina.

Najčitaniji članci