Show

Komentari 118

'Tvoje lice zvuči poznato': Tko je po vama trebao pobijediti?

'Tvoje lice zvuči poznato': Tko je po vama trebao pobijediti?

Mario Petreković pobijedio je u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a u finalnoj emisiji svojom imitacijom Brune Marsa osvojio je i žiri i natjecatelje

U nedjelju je završila prva sezona hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a za titulu pobjednika u finalu su se borili Mario Petreković, Baby Dooks, Giuliano i Vanda Winter.

U showu je s velikom razlikom pobijedio Petreković, a svi su se složili kako je tijekom sezone uistinu najviše pokazao te da se najviše 'dao' u sve transformacije. No je li možda baš zato u finalu glasove dobio 'na kredit' iz prošlih emisija ili je i u finalu bio 'za koplje' ispred ostalih kao i većim dijelom sezone?

Baby Dooks u finalu je sve nasmijao svojom imitacijom Katy Perry, dok je Giuliano bio tako dobar Lenny Kravitz da su čak i Severini, koja je gostovala u žiriju, počela 'klecati koljena'. Vanda Winter opet je oduševila svojim glasom dok je imitirala Rihannu. 

Svi su bili uistinu odlični i vjerujemo da je žiriju, ali i natjecateljima bilo jako teško odabrati pobjednika. Jesu li dobro odabrali ili je, po vašem mišljenju, pobjednik ipak trebao biti netko drugi?

Najčitaniji članci