Obavijesti

Show

Komentari 11

U 2015. Lana je uživala, Coco 'njurgao', Gazde posjetile SAD

U 2015. Lana je uživala, Coco 'njurgao', Gazde posjetile SAD
18

Na izmaku godine upitali smo glazbenike po čemu će im 2015. ostati u pamćenju. Većina se rado prisjeća poslovnih uspjeha, a neki su i tužni zbog gubitka kolega

VIDEO

Pozdrav, molimo pošaljite nam SMS s par rečenica o događajima po kojima ćete pamtiti 2015., pisalo je u poruci koju smo poslali glazbenicima.

Ovo su poruke koje smo dobili:

LANA JURČEVIĆ

- Bila je ovo genijalna godina , imala sam puno koncerata pred divnom publikom, puno putavanja. Imala sam 20-ak milijuna klikova na YouTubeu , prekrasne suradnje i projekte. Zdravlje je tu, imam snage i motiva za sve što me čeka u 2016..

VIDEO


MIRO BULJAN

- Pamtit ću ju po tome što mi je stariji sin krenuo u školu , a mlađi pokazao talent za glazbu.


BORIS ĐURĐEVIĆ

- Bila mi je u znaku albuma Feniks , rada na pjesmama, promocijama i spotovima. Odradili smo velik broj koncerata u zemlji i inozemstvu. Nastupili smo na dva hrvatska festivala, Splitskom i Zagrebačkom.

VIDEO


PETAR BELUHAN

- Pamtit ću ju kao godinu kad je zahtjevna manjina dobila svoj radio Yammat, izgubila svog barda Arsena Dedića , pa i našla se na meti divljaka u Parizu.

VIDEO


DAVOR RADOLFI

- Pamtit ću ju po negativnoj energiji, sve prisutnijoj u svijetu , ali i ljepoti kad se u familiji rodi jedno malo biće.

VIDEO


ŠOMI

- Pamtit ću ju po smrti Arsena Dedića kojeg sam jako volio i cijenio. Pamtit ću ju po 17. rođendanu kćeri Domenice, kad sam joj pjevao Robićevu ‘17 ti je godina tek’, kao i po ponosu koji sam osjećao zbog napretka mog divnog Zagreba i domovine.


PERO GALIĆ

- Bila mi je uspješna kao i par zadnjih godina. I dalje nas puno ljudi podržava na koncertima na čemu im zahvaljujem i želim sretnu 2016. godinu.

VIDEO


COCO MOSQUITO

- Po dobroj glazbi sigurno ju neću pamtiti.

VIDEO


HARI RONČEVIĆ

- Pamtim samo sretne dane , a bilo ih je ove godine.

VIDEO


GAZDE

- Pamtit ćemo ju po preranom odlasku jednog od naših osnivača, Damira Mihovca, pa Kemala Montena i Arsena Dedića . Imali smo uspješnu američku turneju s kontaktima koji bi nam mogli osigurati širenje i na američko tržište. Objavili smo nekoliko dobrih pjesama, uključujući nakon dužeg vremena, jednu božićnu.

VIDEO


BOSUTSKI BEĆARI

- Tužni smo što su i ove godine mnogi mladi napustili našu Slavoniju , a sretni što nas slušaju i u Irskoj, Njemačkoj i Americi. U Novoj imamo ambiciozne planove, potpuno novi zvuk.’

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'