Obavijesti

Show

Komentari 55

Duško: Prehladio bih se da se kupam svaki dan, ne mogu to...

Duško: Prehladio bih se da se kupam svaki dan, ne mogu to...
10

Sustanarima na otpadu priznao je da je iz kuće htio otići jer mu je bilo neugodno što su se ostali stanari prali svaki dan, a on to, zbog svog zdravlja, ne može raditi

VIDEO

U srijedu navečer u Big Brother kući zavladala je prava svadbena atmosfera.

- Danas majka ženi svoga sina - odjekivalo je kućom nakon što je Milan zaprosio Emu Šuker.

Za tu priliku odjenuo je svečano odijelo te od njezinog 'oca' Dražena zatražio njenu ruku, na što je on pristao kroz suze radosnice. Nakon toga nastalo je veliko slavlje, ukućani su pjevali, plesali i smijali se. Nakon što su Milan i Ema izgovorili sudbonosno 'da' zaplesali su i poljubili se. Tako je u Big Brother kući skopljen prvi brak Eme i Milana od čijeg se ulaska u kuću šuška da će ostvariti pravu romansu u kući.

Pospremanje dvorišta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što su se probudili ukućani su morali pospremiti dvorište jer ih je Veliki Brat iznenadio konfetama koje su prekrile cijelo dvorište. Iako je počela padati kiša marljivo su se bacili na posao i pjevali kako bi im bilo lakše obaviti zadatak. Ukućani su bili vrijedni i na smetlištu. Horvat je nakon doručka oprao suđe dok su se drugi odlučili pobrinuti za ručak.

Dušku nedostaju Soraja i Lester

U kući trenutačno vlada prava harmonija pa se tako Soraja sprijateljila sa Slavicom. Lester je prihvatio ulogu Milinog brata, a Mila i Soraja nerijetko uživaju pjevati u duetu. Umjesto mikrofona Mili je poslužila pjena za kosu, a koristila ju je i tijekom intervjuiranja ukućana. Poslijepodne su iskoristili za pantomimu dok su neki kratili vrijeme pričajući o svojim vezama. Milan je otkrio da mu pranje zahoda nije problem, a Duško se naviknuo na otpad jer tamo mnogo bolje spava iako mu nedostaje glazba, Soraja i Lester.

U otpadu vrijedni, u kući se masirali

Nakon što su pospremili dvorište, stanari su opet prionuli na rad. Kuhali su ručak, a nakon što su se najeli, Lester je oprao posuđe. Soraja je u spavaćoj sobi masirala Marijanu, a George Milu. Slavica, Nikola i Milan sunčali su se u dvorištu. Kasnije su se im se pridružile Soraja i Mila koje su bile raspjevane kao i uvijek. Priključili su im se Bojana i Lester. Dražen je poslije ručka odlučio zaplivati u bazenu.

Ukućani u otpadu i dalje su vrijedni. Nakon ručka stiglo im je smeće koje su stanari iz velike kuće skupljali, a njihov zadatak je odvojiti smeće za recikliranje. Kad su završili s poslom, Dragana je prala posuđe, Duško je ložio vatru i oštrio noževe, a Horvat je uživao. 

Duško od Dražena s pravom dobio nadimak 'Nedjeljko'

Duško se dobro složio sa stanarima na otpadu i priča s njima kao da se godinama poznaju. Uspjeli su ga odgovoriti od odlaska iz kuće. Duško im je tada priznao kako je kući htio otići jer mu je zapravo neugodno. Sram ga je jer se ostali stanari kupaju svaki dan i to im je normalno, a on, kaže,  to ne može jer bi se odmah prehladio. 

Ema objašnjava svoje podrijetlo

Čim su stanari u nedjelju ušli u BB kuću na Košutnjaku, Ema im je svima objasnila zašto je ona 'miks' te tko je pravi Purger.

- Meni je mama iz Bosne, tata jebio iz Bosne, no on je umro kad sam imala šest godina, a onda se moja mama udala za Mehu Begića, on je iz Bosne tak da sam ja, onak, miks - rekla je Ema.  

- Ako su ti mama i tata i cijela familija Hrvati, onda si purgerica - rekla je Ema s čijom se definicijom purgera mnogi pravi purgeri ne bi složili. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju