Obavijesti

Show

Komentari 73

Bolesni Žiga ispao, u finale idu Jacques Houdek i Daria Kinzer

Bolesni Žiga ispao, u finale idu Jacques Houdek i Daria Kinzer
3

Daria je dobila najviše glasova publike. Publika ju je spasila od ispadanja i kad se s Katicom Marinović borila za plasman u polufinale. I ona i Jacques jako su uzbuđeni

VIDEO

Drugi po redu u finale ide Jacques Houdek (29). Dobio je 8937 glasova publike. Najviše glasova dobila je Daria Kinzer (22), čak 11.844 gledatelja dalo joj je podršku. Mirko Švenda Žiga (47) ispao je iz natjecanja. Tijekom emisije nekoliko je puta naglasio da mu neće biti problem ukoliko se ne plasira u finale jer će izgubiti od dvoje vrhunskih glazbenika. Teško je pjevao jer mu je pukao glas.

Daria je na početku emisije dobila 18.092 glasa čime se plasirala u polufinale. Bila je pomalo iznenađena glasovanjem publike. Katica Marinović (27) ispala je iz natjecanja. 

Tijekom  polufinalne emisije gledatelji su za svog favorita mogli glasovati u periodu od 10 minuta. U žiriju su bili Branko Bubica, član klape Maslina, Emilija Kokić (42) i Josipa Lisac (61).

-Ne postoji univerzalni savjet koji bi mogla dati kandidatima, neki način kako bi mi mogli uzeti titulu jedine Hrvatice koja je pobijedila na Euroviziji - rekla je Emilija i kandidatima poželjela svu sreću. 

'Daria je žena za sva vremena'

Daria Kinzer prva se predstavila žiriju izvedbom pjesme Zdenke Kovačićek 'Žena za sva vremena'. Jacques Houdek pjevao je Gibonnijevu pjesmu 'Dvije duše'. 'You Raise Me Up' Josha Grobana prvi je otpjevao Žiga. Istu je pjesmu izabrao i Jacques Houdek koji ju je izveo dok se publici i žiriju predstavljao po drugi put u emisiji.

- Već priželjkujem čuti pjesmu koja će nas predstavljati na Euroviziji. Da je po mome svi kandidati bi izvodili tu jednu pjesmu i onda bi se glasalo. Tako bi se našao pravi talent među natjecateljima - rekla je Josipa. 

Emilija Kokić pohvalila je Darijin izbor pjesme i rekla da je tijekom izvedbe bila ženstvena i snažna baš kao žena za sva vremena. Pohvalial je i Houdeka.

- Jacques je svjetska kategorija pjevača i ima specifičnu muzičku estetiku i s lakoćom stvara svoju interpretaciju koja svakog ostavlja bez daha - rekla je Emilija i dodala da Houdekov talent ne mogu negirati ni Žigini navijači. 

- Unatoč kilogramima, Jacques ima izvanredan scenski nastup, jako je pokretan - našalio se Branko Bubica te dodao da je Houdek spreman za Eurosong.

Emilija očito favorizira Jacquesa

U drugom krugu Daria se predstavila pjesmom 'The Best' Tine Turner, Jacques je pjevao 'You Raise Me Up' Josha Grobana', a Žiga je izveo hit Bijelog dugmeta 'Bitanga i princeza'.

- Predlažem HRT-u da promjeni adresu internet stranice Dore te da ona glasi www.ja-idem-na-eurosong.jacques - rekla je Emilija očito favorizirajući Houdeka, dok je Branko Bubica pohvalio Dariju.

Tijekom emisije Doris Karamatić na harfi je izvela pjesmi 'Enter Sandman' banda Metallica, Danijel Popović izveo je pjesmu 'Džuli' s kojom je 1983. predstavljao Hrvatsku na Euroviziji, klapa Maslina pjevala je 'Da te mogu pismom zvati', Dino Merlin pjevao je 'Love In Rewind'. Zapjevale su i Emilija Kokić i Josipa Lisac. Emilija je pjevala 'Rock Me, Baby', a Josipa '100 razloga'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina