Obavijesti

Show

Komentari 18

U finale Supertalenta prošli su Transform Crew i Step 'n Jazz

Druga polufinalna emisija donijela nam je deset novih kandidata koji su se borili za ulazak u finale showa. Presudnu ulogu u odabiru finalista i ovaj put imali su gledatelji

VIDEO

S najviše glasova gledatelja direktno u finale prošli su Transform Crew, a žiri je između Poline i Step 'n Jazza za ulazak u finale odabrao Step 'n Jazz.

Emisiju su otvorili Frane Granić i Leon VIgnjević koji su se predstavili akrobacijama na BMX-u. U polufinalu odlučili su nam pokazati kako je to izgledao prije i kako izgleda danas svojevrsnim old school vs new shcool nastupom.

- Svaka čast - rekla im je Danijela, a Martina je zaključila kako imaju šanse proći u finale.

Step 'n Jazz pokazali su nam kako to izgleda kada se Alisa nađe na čajanci. Savršeno koordiniranom koreografijom ostavili su sve bez daha.

Mislav ih je pohvalio da su lijepo ispričali priču, a Martina je dodala da je bila itekako zadovoljna viđenim.

Orijentalana plesačica Polina Mytko očarala nas je svojom točkom 'Freedom of the World'. Prikazala je spoj orijentalnih i drugih plesova, a za razliku od prošlog nastupa, ovaj put nije bila sama na pozornici, a to je žiriju malo zasmetalo.

Mislav je naglasio kako je lijepa, ali je isto tako rekao da mu se nastup s audicije više svidio. Danijeli je nastup bio fantastičan i priznala je da ju Polina oduševljava. Martina je pak rekla da su joj smetali dodatni plesači na pozornici jer Polina toliko vlada scenom da joj ne treba nitko drugi.

Mlada reperica Stelaura Vlahović predstavila se svojim autorskim uratkom 'Dolazak iz budućnosti'. Iako joj je tek 12 godina iza sebe već ima veliko iskustvo u repanju, ali i u hip hop plesu. 

MIslav ju je pohvalio, Mariju je nastup bio fenomenalan, a Martina i Danijela bile su jednostavno oduševljene, kako nastupom, tako i pjesmom za koju su rekli da je puno zrelija od njezinog uzrasta.

Dora Duplančić izvela je 'Nessun Dormu', ali nije uspjela sasvim osvojiti žiri.

Danijela je bila zadovoljna svim elementima nastupa, a istog je mišljenja bio i Petreković. Mislav i Martina ipak nisu bili tako darežljivi s pohvalama. Oboje su zaključili da je Dora na audiciji bila bolja, a Martini je nedostajalo i što ovoj pjesmi nije dala svoj 'pečat'.

Plesna skupina Transform Crew u polufinale je došla zlatnom ulaznicom, a svoj status favorita opravdali su i svojim nastupom. Njihov 'Funhouse of Cabaret' oduševio je žiri i publiku.

Mislav i Martina naglasili su kako su ponosni zbog takvog nastupa.

Domagoj Oreški sa svojim umjetničkim žongliranjem predstavio nam je 'Crveno-plavi svijet'. Impresivnim scenskim nastupom očarao je žiri.

Martinu je toliko oduševio da nije uopće stigla pisati bilješke, a Danijela je rekla, iako se u načelu složila s Martinom, da joj je nešto nedostajalo u koreografiji.

Nakon što su ga u prošlom nastupu opomenuli da je izveo trik koji je viđen možda i previše puta Casper Magic u polufinalu jer izveo točku 'Spaljena glava' zajedno sa svojom asistenticom Kristinom Jurić.

Iako to zvuči nemoguće, Mario je ostao bez riječi nakon nastupa, a Danijela se čak i malo uplašila.

Nera Mamić i Tomislav Jambrošević, tj. Nera i Jambro izveli su pjesmu Ette James 'At Last'. Iako su vrlo korektno odradili nastup žiriju je nešto nedostajalo.

Martini je falilo 'vokalnog zakucavanja', pogotovo zato jer pjesma koju su izvodili itekako dopušta tako nešto. Mislav se složio s njom, a Danijeli je nastup bio odličan.

Imitator Danko Ažić izveo je točku 'Celebrity Supertalent' u kojoj je imitirao cijeli niz slavnih likova. Ipak, žiriju je to sve bilo 'već viđeno' iako je odradio čak osam različitih zvijezda.

Dok Mislav i Martina nisu bili zadovoljni, Mario Petreković bio je oduševljen i rekao je da je Danko napredovao od svog prošlog nastupa.

Na kraju smo vidjeli i fenomenalan nastup umjetnice Kseniye Simonove, s kojim je pobijedila u ukrajinskom Supertalentu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...