Obavijesti

Show

Komentari 1

U izazovu dominirali plavci, a crveni su nezadovoljni: 'Igraju lukavo, tu nema fair playa'

U izazovu dominirali plavci, a crveni su nezadovoljni: 'Igraju lukavo, tu nema fair playa'
16

U novom danu došao je i novi izazov, koji je nekima bio najbolji do sada. Plavci su pobijedili, a neke natjecatelje čekalo je iznenađenje od trenera

VIDEO

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su bili na Grobniku, gdje su 400 metara vukli kamione od 15,5 tona te su morali stati na tri postaje i na svakoj istovariti po jedan komad namještaja. 

Plavci su odmah napravili prednost, no cure iz crvenog tima nisu se predavale iako nisu bile sretne što Roko i Boris nisu sudjelovali u izazovu zbog ozljeda.

-Mrcina ide sama od sebe i moraš trčati jer imaš lagani osjećaj da će te zgaziti - komentirao je Toma i plavci su prvi počeli istovarivati namještaj.

Štefica je dosad izgubila najviše kilograma: 'Ovo je sve za moju mamu kojoj je rođendan danas'
Štefica je dosad izgubila najviše kilograma: 'Ovo je sve za moju mamu kojoj je rođendan danas'

Edo je primijetio da je Željki najteže, a ona je rekla:

- Mogu potrčati, ali nemam brzinu i tu sam slaba. -

Štefica je primijetila da najviše vremena gube na istovaru i tu su plavci napravili laganu prednost, a i bolje su se organizirali.

- Teže je bilo istovarati namještaj nego vući kamion - rekao je Čapo i plavci su očekivano prvi prošli kroz cilj. No i crveni su dali sve od sebe, a Željka je rekla:

- Ovo mi je bio najbolji i najzabavniji izazov u showu dosad. - 

Plavi tim čestitao je curama što su završile izazov. Tim koji je pobijedio jednoj osobi iz protivničkog tima mogao je dodati jedan kilogram na sljedećem vaganju, a plavci su se odlučili za Šteficu zato što je izgubila puno na prošlom vaganju.

- Iskreno, očekivala sam to, igraju lukavo. Mi smo u igri i u igri nema fair playa, nažalost - rekla je Štefica, a Boris je smatrao da su trebali odabrati Ivanu.

Ivana se rasplakala na vaganju: 'Djeca mi sve više nedostaju, po prvi put smo ovoliko odvojeni'
Ivana se rasplakala na vaganju: 'Djeca mi sve više nedostaju, po prvi put smo ovoliko odvojeni'

- Štefica nas je spasila prošli tjedan, sad je red na nama ostalima da povučemo, ali opet je ona pod većim opterećenjem - komentirao je Edo.

Bilo je vrijeme za još jedan Martinin masterclass, a ovaj put govorila je kandidatima o okusima i mirisima i koliko je njuh važan kad je o hrani riječ.

- Razvoj pretilosti dokazano je povezan s gubitkom osjeta okusa i kako uništavamo okusne pupoljke, tako si otvaramo put da jedemo sve više hrane - rekla je Martina i dodala kako su kandidatima planovi prehrane sastavljani tako da im se izoštre ta osjetila koja se mogu regenerirati.

Štefica izgubila 6,8 kilograma i oduševila s rezultatom, a Jure i Lea otišli doma: 'Bilo je teško'
Štefica izgubila 6,8 kilograma i oduševila s rezultatom, a Jure i Lea otišli doma: 'Bilo je teško'

Martina je pripremila kviz kako bi doznala koliko su dosad shvatili važnost pravilne prehrane, izoštrili osjetila, koliko borave u kuhinji i koliko su upoznali namirnice. Pobjednički tim dobit će plan prehrane za tri mjeseca i poklon-bon od 2000 kuna od Tvornice zdrave hrane. Plavi tim prvi je odgovarao na pitanja - ispred njih bile su žitarice, a morali su staviti ponuđene nazive ispod određene žitarice, i to bez mirisanja!

Lara ništa nije pogodila, a Ivana jednu žitaricu, no to je ipak bio od za crveni tim. Korjenasto povrće bio je drugi dio kviza, 30 sekundi su ga gledali, a potom pogađali o kojem povrću je riječ. Matea i Boris bili su sljedeći, a Matea je sve pogodila.

Sljedeće je bilo voće i povrće, a pogađali su Željka i Toma, koji je bio bolji u pogađanju. Došao je red i na testiranje mirisa, Čapo i Roko imali su povez na očima i deset sekundi za pogađanje namirnica, a Josip je sve pogodio.

Osjet opipa bio je sljedeći - namirnice su mogli dotaknuti, pomirisati, ali ne i probati i Lara je bila bolja od Anje. Matea i Željka odradile su još jednu rundu osjeta opipa, ali bez mirisanja, a bila je riječ o začinima i obje su pogodile jedan.

Ivana i Toma bili su sljedeći, a sad su kušali određene namirnice i pogađali o čemu je riječ. Toma je sve pogodio, a od mogućih 39 bodova koje su mogli osvojiti u kvizu, crveni tim osvojio je 13, a plavci 26 bodova.

- Vani će se biti interesantno hraniti s obzirom na to da većina nas ne zna ni prepoznati namirnicu i da ne zna da postoji ljubičasti batat - rekla je Željka, a Martina je zaključila da moraju ozbiljnije shvatiti prehranu i da im to mora postati način života, a ne dijeta.

Maja je odradila sama trening s Larom kako bi se bolje upoznale dok je Edo s Borisom otišao u rukometnu dvoranu zato što su se obojica bavila tim sportom.

- Vidi se da je bila sportašica jer ta borbenost izlazi iz nje - komentirala je Maja Larin angažman dok je Boris pričao Edi koliko mu nedostaje rukomet te da je prestao sa sportom kad je slomio ruku.

- To mi je presudilo karijeri - rekao je Boris i dodao kako je tada u nepuna tri mjeseca dobio 30-ak kilograma.

Lara je otkrila kako su joj se sport i triatlon zamjerili zato što je imala loše trenere koji su se posvećivali samo najboljima, a ona nije bila među njima, a Edo je odlučio razveseliti Borisa i donio im je pivo!

- Imaš pravo i na malo odmora i popiti jednu pivicu - rekao je Edo, a potom su sjeli i razgovarali o Borisovoj prošlosti i kako te očinstvo u potpunosti promijeni.

Maja je Lari dala telefon da nazove obitelj, a ona se rasplakala od sreće.

- Sada imam snage za dalje, napunila sam baterije ne na 100, nego na 200 posto - rekla je Lara, a Boris tijekom razgovora nije popio ni kap piva!

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I DRUGU EPIZODU EKSPERIMENTA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina