Show

Komentari 2

U Kaliforniji su upucali repera Brisa (24), umro na licu mjesta

U Kaliforniji su upucali repera Brisa (24), umro na licu mjesta

Njegova pjesma 'Panhandling' mi je bila jedna od najdražih prošle godine. Imao je blistavu budućnost ispred sebe. Dosta mi je više toga da mladi reperi umiru, napisao je Clipping na Twitteru

Prije svega nekoliko dana je ubijen američki reper Tray Savage (26), a sada su upucali i repera Brisa. Ubijen je hicima iz pištolja, piše Metro. Imao je samo 24 godine. Njegovu smrt potvrdili su iz policije u Sacramentu, gdje je i došlo do tragičnog događaja.

- Muškarac je zadobio po život opasnu ranu te je preminuo na mjestu događaja. Prije pucnjave došlo je do sudara dvaju automobila za koji se vjeruje da je povezan sa slučajem - objasnili su.

Od njega se na društvenim mrežama opraštaju brojne kolege i prijatelji.

- Njegova pjesma 'Panhandling' mi je bila jedna od najdražih prošle godine. Imao je blistavu budućnost ispred sebe. Dosta mi je više toga da mladi reperi umiru - napisao je Clipping na Twitteru.

Podsjetimo, repera Traya su upucali su na južnoj strani Chicaga, a očevici su za strane medije rekli kako se cijeli događaj odvio oko 11 sati u kvartu Chatham. Pogodili su ga iz vatrenog oružja u rame i vrat. Imao je 26 godina.

Najčitaniji članci