Show

Komentari 0

U kina stiže hrvatska komedija 'Divljaci', pogledajte prvi trailer

U kina stiže hrvatska komedija 'Divljaci', pogledajte prvi trailer

U filmu se isprepliću lokalni i globalni motivi, a uvijek aktualnoj temi terorizma pristupa se na jedinstveni način, s puno humora i akcije. Autentični se likovi odlučuju za pljačku kako bi nabavili novac za put

U lipnju 2022. u kina stiže akcijska komedija 'Divljaci' redatelja Darija Lonjaka, a radnja filma smještena je u ljeto 2018. godine. Svjetsko nogometno prvenstvo - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće 'ludilo' koje je ponijelo i glavne junake: Zolju, kojeg utjelovljuje Alen Liverić, Jasmina, Branko Janković i Mali, Borko Perić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oni se poneseni ludošću odluče na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp.

U akcijskoj komediji 'Divljaci' isprepliću se lokalni i globalni motivi, a uvijek aktualnoj temi terorizma pristupa se na jedinstveni način, s puno humora i akcije, što 'Divljake' čini autentičnom hrvatskom akcijskom komedijom.

U filmu još glume Ivan Ožegović, Dejan Aćimović, Slavko Sobin, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović, Maja Jurić te Damir Kustura. Scenaristi su Velimir Grgić, Dario Lonjak te Ivo Balenović, dok je producent Jozo Patiljak (Alka film).

Najčitaniji članci