Obavijesti

Show

Komentari 28

U kuću ulaze Sabina i Mira, nominirani Lucija i Tomo

U kuću ulaze Sabina i Mira, nominirani Lucija i Tomo
13

Udana Sabina (24) jedna je od stanarki koja će uz Rinu i Splićanku Miru (21) ući u Kuću. Sabina bi se slikala za Playboy, a Mira se voli svađati

VIDEO

Na Tajland će opet otići Riječanka Rina Dehni (25). Ona će naknadno ući u Kuću u kojoj je ostala samo dva tjedna. Zagrijala se za Ivana M..Ona i Mrkvica prvi su hrvatski par iz BB-a koji je javno priznao da je bilo seksa u Kući. Rina misli da je izašla zato što se ponašala preslobodno za hrvatske pojmove. Antoniji je rekla da je sretna jer se opet vratila na Tajland. Rina tako neće moći osvojiti glavnu nagradu jer se naknadno vratila, ali BB je za nju pripremio poseban zadatak. O čemu se radi saznat će kroz dan-dva. BB je Rini pustio i poruku od Mrkvice. On joj je poručio da mu jako fali, pogotovo sve ono što se događalo u Kući. Isto tako se nada da će se vidjeti vani te da se ne ljuti na njega zbog stvari izrečenih u Kući. Rina mu je iz studija uzvratila porukom. Poslala mu je pusu uz dodatak da ga čeka iznenađenje. Stanari ne znaju da se Rina vraća.

SABINA: ŽELIM SE SLIKATI ZA PLAYBOY
Sabina (24) dolazi iz Valpova. Ona se prije dva tjedna udala, a u show se po drugi put prijavila iz znatiželje. Istaknula je da bi se voljela slikati gola za Playboy jer je lijepa i voli isprobavati nove stvari. Priznala je da joj je jedna astrologinja rekla kako je u narednim godinama čeka sreća i slava pa misli da je ulazak u show početak tog perioda. Kao najdražu nagradu je izdvojila onu kad su je proglasili za najbolje obučenu djevojku u disku.

MIRA: NE VOLIM PORAZ I NE BOJIM SE NIČEGA
Mira (21) dolazi iz Splita i studira ekonomiju. Tvrdoglava je i voli dečke između šminkera i sportaša. Ne prihvaća poraz, voli provocirati, svadljiva je i pomalo osvetoljubiva.
Stanari su za tjedni zadatak morali napraviti pet tajlandskih jela. Kladili su se u 60 posto budžeta. Zadatak nisu izvršili i na računu imaju samo 660 kn.

NOMINACIJE: NAJVIŠE GLASOVA DOBILI LUCIJA I TOMO
Mrkvica je prvi ušao u Ispovjedaonicu i nominirao Luciju jer mu se nije svidjela njihova komunikacija tijekom tjedna, pogotovo jer je napala Rinu. Valeriju je izabrao jer previše psuje.
Marko je odabrao Luciju jer se ulizuje drugima i Tomislava jer se ne slažu u stvarima poput zafrkancije i načina razmišljanja.
Krešo je nominirao Marka jer na ostale gleda s visoka i Luciju.
Tomo je izabrao Marka i Moniku zbog njihovog stava oko duhana. Lucija je nominirala Ivana L. jer joj je nezanimljiv. Kaže da je strog, da se ne šali i da joj je neinteresantan za ovu igru. Drugi je Mrkvica jer je osoba koja traži previše pažnje da bi mogao funkcionirati, a ako to nema, onda je u depresiji.
Saša je nominirao Valeriju jer njemu kao nepušaču nije jasno da je nekome cigara važnija od hrane i Tomislav jer se stalno buni.
Ornela je odabrala Mrkvicu jer ju je smetalo drpanje s Rinom, a Ivana L. jer uvijek ima nešto za reći, a nikad to ne kaže.
Monika se odlučila za Tomislava jer ju je nekoliko puta doveo u situaciju u kojoj je bila posramljena poput neukusnih komentara i slično, a Luciju jer se toliko zaigrala da je izgubila vlastito "ja".
Beta je nominirala Sašu jer je površan i ne sudjeluje u kućanskim poslovima i Moniku jer prigovara, ostavlja žvake po kući, ima iritantan glas i užasno ju živcira.
Ivan L. je odabrao Luciju jer se svađala sa stanarima između ostalog i s njim. Posvađali su se oko asistencije u plesu. Prvo je pristala, a onda odbila pa je ispala glupa i jadna. Drugi razlog je taj što je zbog nje u prošlim nominacijama nominirao Betu. Druga osoba je Tomo jer zauzima wc pa ga ostali ne mogu koristiti.
Valerija se odlučila za Luciju i Marka jer se ne osjeća dobro u njihovom društvu i to zato jer su za nju predominatni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri