Obavijesti

Show

Komentari 18

U 'Masked Singer' stiže šest novih maski: Koga skrivaju Galeb, Majka Zemlja i Kiborg?

U 'Masked Singer' stiže šest novih maski: Koga skrivaju Galeb, Majka Zemlja i Kiborg?
7

Kako će izgledati pjevački dvoboji novih raskošnih maski, hoće li detektivi uspjeti slijediti tragove i tko će na kraju emisije morati otkriti svoj identitet i napustiti show saznat ćemo u novoj epizodi 'Masked Singera' u subotu

VIDEO

Slavnom dizajneru svjetskog glasa inspiracija je ponovno bila Lijepa Naša, ali i svakodnevni život te poznati likovi, pa su tako nastali originalni kostimi Majke Zemlje, Galeba, Ajkule Drakule, Dalmatinke, Kiborga i Punjene Paprike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

HRT u jeku afera navodno nije platio Albinin kostim za Euroviziju: Dizajneru Zigmanu duguju 37.500 kuna? VIDEO

Predivna Majka Zemlja prva je maska iznimno bogate, slojevite i složene konstrukcije. Njezin je ekstravagantan kostim prekriven različitim vrstama lišća, grančicama i mnogobrojnim zelenim, plavim i smeđim detaljima, a poznata ličnost odjevena u ovaj kostim na glavi će nositi i dojmljivu zemaljsku kuglu. Sve to jamči da će njezini nastupi biti jednako grandiozni, a na pozornici će sve oči biti uperene samo u nju.

Uglađeni zavodnik Galeb sljedeći je po redu, a u svom će tamnoplavom odijelu kapetana u show donijeti dašak Dalmacije, rive i morskih prostranstava te gledatelje povesti na pravu pravcatu glazbenu plovidbu brojnim žanrovima.

Neobični Ajkula Drakula, zagonetni vampir s glavom morskoga psa, već će na prvi pogled pokazati da gledatelji u ovome showu zbilja mogu očekivati neočekivano, a može li svojim misterioznim nastupima sve navesti na krivi trag, gledatelji će imati prilike vidjeti u novoj epizodi.

Još jedna maska inspirirana Lijepom Našom je maska elegantne Dalmatinke, ukrašena jarko crvenim detaljima, perjem i šljokicama. Ova dama na pozornicu 'Masked Singera' spremna je donijeti dašak glamura i profinjenosti, a njezini će nastupi šarmirati baš sve u studiju. 

Sljedeća maska je potpuno drugačiji od drugih, fantastični, zlatni i moćni Kiborg. A hoće li uspjeti iskoristiti sve svoje supersposobnosti i sačuvati svoj tajni identitet sve do finala, gledatelji će doznati već ove subote.

A svoje mjesto na grandioznoj pozornici RTL-ova showa zaslužilo je i mnogima omiljeno jelo koje članove obitelji tijekom ljetnih mjeseci okuplja oko stola, a ovog proljeća okupit će ih i ispred malih ekrana – vesela i razigrana Punjena Paprika. Ova će živahna maska, koja osvaja na prvi pogled, rasplesati publiku i detektive svojim izvedbama najvećih hitova.

Senna M o 'Masked Singeru': 'Stao sam na binu i 20 godina je nestalo. Opet sam bio dječak...'
Senna M o 'Masked Singeru': 'Stao sam na binu i 20 godina je nestalo. Opet sam bio dječak...'

Kako će izgledati pjevački dvoboji novih raskošnih maski, hoće li detektivi uspjeti slijediti tragove i tko će na kraju emisije morati otkriti svoj identitet i napustiti show?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina