Obavijesti

Show

Komentari 11

Senna M o 'Masked Singeru': 'Stao sam na binu i 20 godina je nestalo. Opet sam bio dječak...'

Senna M o 'Masked Singeru': 'Stao sam na binu i 20 godina je nestalo. Opet sam bio dječak...'
5

Nakon 20 godina opet sam osjetio taj divan kontakt s publikom, kaže nam bivša dance zvijezda, danas inovator. Ipak, s druge strane mu je drago što je ispao jer se može koncentrirati na svoj posao

VIDEO

Što nemam, a trebam - ja izmislim! Tako je Balthazar dao trag Idi Prester, Antoniji Mandić, Enisu Bešlagiću i Borku Periću. Detektivi su problijedili, a onda je kao iz topa Enis rekao da je to Edo Maajka. Ida je najprije bila uvjerena da se iza maske slavnog profesora krije Kerum, a Borko da je to naš Ćiro. U prvoj emisiji svjetski popularnog showa "Masked Singer", koji je u subotu krenuo na RTL-u, od "friških detektiva" jedino je Ida naoštrila moždane vijuge i pogodila da se iza maske Balthazara skrivao ni manje ni više nego Senad Galijašević (68), '90-ih poznat kao dance zvijezda Senna M, čije hitove kao što su "Tuc, tuc", "Beba malena" i "Indijanac" pamte svi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Nisam pjevao 20 godina i nemam vam što reći nego hvala na lijepim komplimentima koje ste mi dali, nije lako pjevati ispod ovakve maske - rekao je nakon što je skinuo masku.

- Čim sam stao na binu, tih 20 godina je nestalo i bio sam opet kao dječak koji se igra na pozornici - rekao nam je Senna M. U prvoj emisiji Balthazar se borio protiv Slatkača, Licitarsko srce protiv Torpeda i Meduza protiv Tintilinića. Dok su detektivi nagađali o kome je riječ, publika je nakon duela odlučivala tko bolje, odnosno lošije pjeva. Tako su lošiji Balthazar, Tintilinić i Torpedo nakon glasovanja dobili još jednu priliku, a na kraju je izgubio Balthazar - i morao je spustiti masku.

- I je i nije mi žao što sam ispao već u prvoj emisiji. Drago mi je što jesam jer se mogu koncentrirati na svoj posao, a žao mi je, s druge strane, jer sam opet nakon 20 godina prvi put opet osjetio taj divan kontakt s publikom, a moram ga prekinuti - kaže bivši pjevač.

Zbog lošeg iskustva s medijima u 50. godini okrenuo je novu stranicu u životu. Počeo se baviti izradom filmske opreme i robotike za kamere. Obiteljska kuća na zagrebačkoj Peščenici sjedište je njegove tvrtke Senna Inovation Factory. Za novu karijeru samozatajnog Senne M pročulo se kad su njegovu sofisticiranu tehnologiju koristili u petoj sezoni serije "Vikinzi". Nakon toga radio je i na snimanju "Robina Hooda", a jedan od svojih izuma prodao je i američkoj svemirskoj agenciji NASA-i.

- Kako živim u doba korone? Živim od zaliha, ne zarađujemo, ne iznajmljuje se rasvjeta. Ulažem u nove projekte, radimo na nekim projektima koje smo počeli prije dvije godine - rekao nam je prije dvije godine.

Koja maska iz 'Masked Singera' je bila najbolja u prvoj epizodi?
Koja maska iz 'Masked Singera' je bila najbolja u prvoj epizodi?

A kakva je situacija sad, pitali smo ga.

- Postoje dobre naznake da počinjemo disati. Ovaj mjesec imam u planu London, Pariz i Frankfurt, a u lipnju Los Angeles, pa ću pokazati što sam radio tijekom korone. Nisam imao pojma da mogu pomicati granice u inovacijama za Hollywood - samozatajan je Senna M, koji ustaje u 6 i do ponoći ne staje, a dok spava, u snovima rješava zadatke koje si je prije spavanja postavio. Kojih novih šest maski, koje potpisuje Zigman, očekuju gledatelje, doznat ćemo iduće subote od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi "Masked Singera"

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Senna M 24 pitanja 11:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu