Obavijesti

Show

Komentari 8

'U njezinim očima vidim veliki strah': Otac želi vidjeti Meghan

'U njezinim očima vidim veliki strah': Otac želi vidjeti Meghan
12

Uzrok manjka komunikacije na relaciji otac- kći možda leži u činjenici da je Meghan promijenila broj telefona, ali i u tome da je služba u palači prestala odgovarati na Markleove poruke

VIDEO

Vojvotkinja od Sussexa i bivša glumica Meghan Markle (36) odmalena je sanjala o životu princeze, a prije nekoliko mjeseci san joj se ostvario. Udala se za britanskog princa Harryja (33) u svibnju i dobila osobnu bajku, ali ako je vjerovati njezinom ocu, život joj je sve, samo ne bajkovit.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Thomas Markle (73) tvrdi da je njegova kći pod ogromnim pritiskom i da je sve, samo ne sretna i zadovoljna. U intervjuu za The Sun suznih je očiju i drhtavog glasa rekao kako u njezinim očima 'vidi ogroman strah'.

Meghan je trudna? Britanci su u ekstazi i počeli su se kladiti
Meghan je trudna? Britanci su u ekstazi i počeli su se kladiti

- Vidim ga u njezinim očima, na njezinom licu i u njezinom osmjehu - kazao je zabrinuti otac i dodao kako mu se čini da se njegova kći 'smije kroz silnu bol'.

1st of a 2 days visit from The Duke and Duchess of Sussex to Dublin   Albert Nieboer / Netherlands OUT / Point de Vue OUT

- Jako se brinem. Ulaskom u kraljevsku obitelj platila je visoku cijenu - kazao je i dodao da mu se ne sviđa što moraju poštivati previše besmislenih pravila.

- Samo bog zna koliko ju žalim. On uopće ne smiju pokazivati osjećaje zabrinut je otac Markle koji je potom otkrio da se naviše boji da će umrijeti, a ne pomiriti se s kćeri, te da ju želi što prije posjetiti. 

- Nedavno sam imao infarkt. Zar to nikoga ne zanima? Nikada nije prošlo toliko vremena da se nismo pričali. Samo bih joj volio dati do znanja koliko sam na nju ponosan - dodao je.

Obitelj Markle i dalje sramoti Meghan: 'Harry je pravi slabić'
Obitelj Markle i dalje sramoti Meghan: 'Harry je pravi slabić'

Uzrok manjka komunikacije na relaciji otac-kći možda leži u činjenici da je Meghan promijenila broj telefona, ali i u tome da je služba u palači prestala odgovarati na Markleove poruke.

S druge strane, možda je 'zahlađenju'' odnosa ipak presudili Thomasovo, malo je reći, neprimjereno ponašanje koje je, između ostalog, uključivalo i niz intervju u kojima je otkrio više nego što je trebao.

last of a 2 days visit from The Duke and Duchess of Sussex to Dublin   Albert Nieboer / Netherlands OUT / Point de Vue OUT
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija