Obavijesti

Show

Komentari 13

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' pobijedio je Zoran: Suze će krenuti, prvi put sam pobijedio

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' pobijedio je Zoran: Suze će krenuti, prvi put sam pobijedio
9

Kako je protekla ovotjedna večera te što su sve spremali kandidati, saznajte u nastavku

VIDEO

Pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' odnio je Zoran. Za svega jedan bod porazio je Nikolinu, kroz suze je prokomentirao pobjedu.

Gledatelji kritizirali Nikolinino ponašanje, a njoj prekipjelo: On se samo kiti tuđim perjem!
Gledatelji kritizirali Nikolinino ponašanje, a njoj prekipjelo: On se samo kiti tuđim perjem!

- Mogle bi suze krenuti niz oči, ne mogu ni sam vjerovati. Ovo je prvi put u životu da sam pobijedio u ičemu, ne znam što bih rekao, ugodno sam iznenađen i mislim da je to više zbog ekipe. Sanjao jesam da ću sudjelovati, ali da ću pobijediti... Ne mogu vjerovati. I više nego drago mi je što sam imao njih kao društvo i nadam se da ćemo se nastaviti družiti - zaključio je.

Četvrto mjesto podijelile su Branka i Matea, a na trećem mjestu bio je Oliver.  Proglašenje pobjednika upriličeno je nakon posljednje večere tjedna - kod prodavačice Branke.

Prodavačica Branka Sučević ugostila je protukandidate posljednjeg dana 'Večere za 5 na selu'. U show se prijavila zbog novog iskustva i druženja te joj zabava i pobjeda nisu toliko bitni. Svoju večeru Branka je spravila od šampinjona, svinjetine, jaja, špinata, suhog vrata, višnje i lisnatog tijesta. Za svoju večeru je Branka osvojila 32 boda te je time završila na posljednjem mjestu. Podijelila ga je s Mateom. Kandidati su pohvalili Branku, no njezinih jela bilo je količinski previše, a atmosfera im je bila bolja kod Brankinog supruga Olivera.

Pripravu večere Branka je započela desertom - Petrinjskom piramidom.

- Petrinjska piramida? Možda se Branka šetala po našoj petrinjskoj piramidi - komentirala je Matea.

- Nešto s lisnatim tijestom, super će biti - dodao je Oliver, a Zoran prognozirao da će kod Branke jesti savijaču.

Branka je radila desert od lisnatog i višnji, a koji se slaže poput piramide. Uslijedila je priprava glavnog jela koje je Branka nazvala Žolto sonce.

- Ovo je nešto strano, nešto vjerojatno njezinog porijekla, iako o makedonskoj kuhinji ne znam puno. Što bi moglo biti, bit će iznenađenje za mene - komentirao je naziv jela Zoran.

Radilo se o dašku Makedonije kojim je Branka odala počast svom ocu. Zoranu je i Branka spravila piletinu, a ostatku ekipe svinjetinu. Punila je šnicle i usto poslužila krokete te napravila pljeskavice od mljevenog mesa i sira. Za kraj, sve je zaključeno Šarenim zalogajem.

- Branka, što ti nama radiš, ne znamo - komentirala je Nikolina, a Zoran ocijenio da bi mogla biti za predjelo nekakva rolada od špinata i gljiva.

- Biskvitno tijesto sa špinatom s mješavinom majoneze, vrhnja, kiselih krastavaca, jaja. Nešto kao francuska salata u ovitku od tijesta od špinata - objasnila je Branka o čemu se u predjelu radi.

Nakon što je Branka završila s radom na večeri, ekipa u kombiju krenula je prema njoj, a ona se okrenula dekoraciji stola. 

- Kod nas su ok očekivanja, bit će nešto fino za jesti - komentirala je uoči dolaska na večeru Nikolina, a onda su se okrenuli ispitivanju Olivera.

Otkrio je Brankin suprug da mu je svekar Makedonac pa je Nikolina otkrila da stoga i očekuje nešto makedonsko na stolu. Uskoro je ekipa stigla, a Branka ih je dočekala prigodnim aperitivom - makedonskom mastikom, rakijom od breskve, orahovac i višnjevac. Stigli su, no bez Olivera. Dok su Nikolina, Matea i Zoran isprobavali mastiku, Olivera nije bilo. On se, naime, bavio iznenađenjem za svoju Branku - stigao je s buketom i tamburašima. Nakon divnog iznenađenja, Branka je protukandidate pozvala na večeru. Poslužila je predjelo Šareni zalogaj - slanu tortu.

- Po izgledu mi je predjelo bilo wow, ali stvarno puno, nisam znala kako ću to pojesti - komentirala je predjelo Nikolina.

- Jako fino, iako ne volim špinat, nije se osjetio i predjelo je bilo jako ukusno, neuobičajeno - ocijenila je Matea.

Iznenadila je malo i supruga.

- Pogodila je po mome - zaključio je Oliver. 

Stiglo je nakon toga i Žolto sonce - glavno jelo posvećeno Makedoniji.

- Bilo je jako primamljivo, ali jako obilno. Znam da je htjela predstaviti svoj kraj, ali malo je bilo previše - komentirala je Matea.

Gravče na tavče oduševilo je Zorana pa je zatražio i recept.

- Nisu različiti okusi od naših, ali imaju specifičnosti. Imaju tanjur pun mesa i salate - ispričala je Branka.

Nikolina je komentirala da jela ima previše. Desert - Petrinjska piramida stigla je na stol posljednja. Oliveru se desert svidio, a Matei je bilo previše.

- Krema je pasala s višnjama, bio je obećavajući i jako fin - dodala je tajnica.

Branka je potom poklonila ekipi lijep poklon, a potom im se zahvalila na dolasku. Večerom je bila oduševljena, a onda je pred protukandidate izašla kako bi proglasila pobjednika. Pobjedu je odnio Zoran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu