Obavijesti

Show

Komentari 0

U petak u Poshu nastupa DJ atrakcija iz Portugala Du'ArT

U petak u Poshu nastupa DJ atrakcija iz Portugala Du'ArT
3

Ovo je vikend velikih gostovanja u Poshu za ljubitelje house glazbe. U petak 15. 11. DJ atrakcija iz Portugala Du'ArT, a u subotu hip hop zvijezda STRUKA & LUD

VIDEO

Vrijeme je za prvo veliko gostovanje na Angel Dustu u sezoni 2013/2014. Draga party nacijo, please welcome Du'ArT. Pravim imenom Duarte Silva portugalski je DJ koji je karijeru započeo 2005. godine i u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih DJ-a svoje domovine zahvaljujući neprikosnovenoj tehnici na tri gramofona i jedinstvenom talentu kojim je osvojio publiku u vrlo kratkom roku. 

Odrastajući uz imena kao što su DJ Rush, Carl Cox, Dave Clarke i Umek, definirat će kroz godine zvuk Du'ArTa koji je do dan danas ostao vjeran starome techno zvuku.

Prije četiri godine Du'ArTu se ispunjava životni san, potpisuje za agenciju DJ Rusha Kneep Deep i odrađuje s njime nekoliko turneja po svijetu. Od tada, Du'ArT je nezaustavljiv i niže nastupe po klubovima u cijelome svijetu i velikim festivalima kao što su Awakenings, Monegros, Tommorowland i Dance Valley.

Osim kao DJ, Du'ArT je i aktivan producent izdajući svoju glazbu na labelovima Naked Lunch, Onh.Cet i Sub Cult.

Subotom nastavljamo s odličnim live koncertima najpopularnijih Hip Hop izvođača s ovih prostora, a Poshizzle ne bi bio Poshizzle da ne pripremi nešto posebno i specijalno za drage posjetitelje i ljude koji nas godinama prate! Stoga, pripremite se, jer u subotu, 16.11. u goste nam dolazi beogradski legendarni reper, STRUKA!

Nakon više od 5 godina, i po prvi put u samome centru grada, Struka sa svojim partnerom po rimi, Lud-om, će održati svoj veliki koncert u Zagrebu i oduševiti sve fanove diljem Zagreba, a i Hrvatske.

Struka je nedavno izbacio svoj EP pod nazivom "Opet Tu", te će zagrebačkoj publici predstaviti pjesme sa zadnjeg projekta, isto kao i vratiti nas u zlatno doba svojim starijim hitovima na koja ćemo trošiti svoje glasnice.

- Dugo me nije bilo u Zagrebu i jako se radujem povratku i publici! Jako dobra sjećanja me vežu uz grad Zagreb, i nastupiti u centru istoga će biti velika čast - rekao je Struka o nadolazećem koncertu.

Lud je nadodao: 'Uvijek su nas prihvatili širokog zagrljaja, pa garantiramo show i nećemo Vas razočarati Zagrebe'.

Kako bi ovaj Hip Hop spektakl učinili još spektakularnijim, publiku će zagrijati AdaM, mladi MC iz Samobora gdje će najaviti svoj nadolazeći album, te pokazati svoje freestyle sposobnosti kojima godinama već plijeni pozornost publike.

Na plesnom podiju zabaviti će Vas DJ Z'Spin najvećim, najnovijim i najklasičnijim hitovima i zadržati vas do jutra s rukama u zraku!

Start je u 22h, a ulaz na ovaj rijetki i nezaboravni show iznosi samo 30 kn do ponoći i 40 kn nakon! Stoga, suvišno je išta više reći, nego vidimo se 16.11. u Poshu na još jednom Poshizzle partiju gdje Vas uživo očekuju Struka i Lud!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti