Show

Komentari 51

Hrvatica s milijun pratitelja će zaplesati u showu: Ne voli svoj nadimak i ljubi nogometaša

Hrvatica s milijun pratitelja će zaplesati u showu: Ne voli svoj nadimak i ljubi nogometaša

Iskreno, mislim da imam osjećaj za ritam i da ću samu sebe iznenaditi pozitivno. Trudit ću se biti najbolja, kaže Jelena koja od nastupa očekuje odličnu zabavu, super ocjene, realne kritike

Za mene je ples odmak od svakodnevnice. Razonoda koja mi diže raspoloženje, samopouzdanje i izvlači svu ženstvenost. Doduše, ne plešem često i to najčešće radim u svoja četiri zida kad me nitko ne vidi, ispričala je blogerica i influencerica Jelena Perić (30) za Dnevnik.hr. Nju ćemo ovog proljeća gledati u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Veseli se latino plesovima, poput sambe, rumbe i paso doblea te se raduje nastupu.

- Iskreno, mislim da imam osjećaj za ritam i da ću samu sebe iznenaditi pozitivno. Trudit ću se biti najbolja - kaže Jelena koja od nastupa očekuje odličnu zabavu, super ocjene, realne kritike.

Ona je domaćoj javnosti poznata i po nadimku 'hrvatska Kim Kardashian'.

- Dugi niz godina vučem taj epitet uz svoje ime, a osobno nikad nisam izjavila da želim biti hrvatska Kim Kardashian. Drugi su u meni možda primijetili sličnost zbog šminke koju je ona najviše tada popularizirala, a skoro cijeli svijet kopirao, pa tako i ja, samo smatram da me to ne čini odmah hrvatskom Kim Kardashian - napominje Jelena, koja ne voli taj nadimak.

Ima dvogodišnjeg sina zajedno s nogometašem Igorom Bubnjićem (29), a par je tajanstven oko veze, ne eksponiraju se često u javnosti.

- Nije da sam tajnovita, ali poštujem njegovu odluku da se ne želi eksponirati. Nisam ni ja netko tko voli baš sve dati na pladnju i u tom segmentu volim odvojiti poslovno od privatnog. Skladan smo par i nadopunjavamo se sa svim vrlinama i manama iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama - poručila je.

Najčitaniji članci