Obavijesti

Show

Komentari 39

U 'Plesu sa zvijezdama' gledat ćemo Modnog Mačka i Celzijus

U 'Plesu sa zvijezdama' gledat ćemo Modnog Mačka i Celzijus
6

Navodno će plesne egzibicije pokazati i spisateljica i pjevačica Nives Celzijus, poduzetnica Josipa Pavičić Berardini te pjevačica Ivana Kovač.  A kako doznajemo od izvora bliskih produkciji, Monika Kravić, nije zadovoljila strogi ocjenjivački žiri

VIDEO

Nakon šest godina pauze ‘Ples sa zvijezdama’ ponovno je na malim ekranima. No ove godine nemojte zaboraviti promijeniti kanal na Novu TV koja je ‘preotela’ show Hrvatskoj radio televiziji. 

Produkcija je pozvala sve zvijezde domaće estrade na audiciju, a samo su najspretniji prošli dalje. Tako će među zvijezdama, kako doznajemo, zaplesati i Marko Grubnić (36). Tako da Grubnićevi fanovi neće morati pratiti njegove aktivnosti isključivo na njegovom Instagram profilu, već se stilist Maje Šuput vraća i na televizijski program. No nisu svi imali sreće kao Modni Mačak pa su morali “otpasti”.

Navodno će plesne egzibicije pokazati i spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (37), a kako doznajemo od izvora bliskih produkciji, bivša snaha Zdravka Mamića (59), Monika Kravić (35), nije zadovoljila strogi ocjenjivački žiri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Monika je karijeru započela na Novoj TV kao voditeljica Red Carpeta 2003. godine. Nakon udaje za Marija Mamića, Zdravkovog sina iz prvog braka, Kravić se povukla iz medija. Njihov brak je trajao osam godina. Poslije razvoda Monika se ponovno počela javno eksponirati.

Nespes

Kada je produkcija HRT-a pokrenula “Ples sa zvijezdama” 2003. godine emitirali su sveukupno osam sezona koje su vodili Barbara Kolar (48) i Duško Ćurlić (50). Produkcija jedne emisije, koja se emitirala uživo, koštala je HRT oko 700 tisuća kuna, a zvijezde su imale honorar 7,4 tisuće kuna po emisiji, dok su članov žirija dobivali nešto više od dvije tisuće kuna.

Jedna od članova bivšeg žirija, uz Davora Bilmana (42), Dinka Bogdanića (68) i Elia Bašana (60), bila je sportska novinarka i bivša atletičarka Milka Babović (90) koja ovog puta nije dobila poziv da sudjeluje u emisiji. 

- To je normalno, ja sam svoje napravila i sad dolazi nova generacija koja će donijeti nešto novo - rekla je Milka. No, jedan član žirija posebno se veseli povratku emisije. 

- Trenutno uživam u žiriju Supertalenta, a kao profesionalnom plesaču i kao gledatelju drago mi je da se ovaj format vraća i da dolazi na Novu TV - objasnio je Bilman. Do sada su u “Plesu sa zvijezdama” svoj talent pokazali Zrinka Cvitešić (39), Franka Batelić (26), Nera Stipičević (36), Luka Nižetić (35), Mario Valentić (38), Danijela Trbović (55), Barbara Radulović (36) te mnogi drugi. Pobjedu u posljednjem izdanju "Ples sa zvijezdama" odnio je glumac Mislav Čavajda (38).

 I dok je HRT emitirao u “prime timeu” subotom navečer, Nova TV počinje s prikazivanjem u proljeće i to u večernjem terminu u nedjelju. 

Vraća se 'Ples sa zvijezdama'. Natjecat će se i Sonja Kovač...
Vraća se 'Ples sa zvijezdama'. Natjecat će se i Sonja Kovač...

HANA IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Nikad nisam bila na plastičnoj operaciji, ali priznajem, nešto sam ipak napravila...'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...