Obavijesti

Show

Komentari 7

U show dolaze majka šestorice sinova i povratnica iz Australije: 'Govorim si da sam superžena'

U show dolaze majka šestorice sinova i povratnica iz Australije: 'Govorim si da sam superžena'
3

Mirela je kuhati počela s deset godina, a sada sprema jela šestorici sinova. Također, u dobroj je kondiciji i voli trčati pa je već bila na više od 15 maratona

VIDEO

Nova, osma sezona starta u ponedjeljak, 8. veljače u 20:45, a kandidati prvo prolaze kroz audicije na neviđeno. Jedna od kandidatkinja koja će svoju kulinarsku sreću okušati pred žirijem – Tomislavom Špičekom, Ivanom Pažaninom i Željkom Klemenčić je i Ksenija Maduna, 54-godišnja Brođanka. Prijaviti se u show odlučila je jer želi još jedno novo iskustvo iz kojeg može puno naučiti. Za sebe kaže da kuha, ali da nije vrsna majstorica nego kuharski entuzijast.

- Više volim klasična jela, naročito slavonska. No svakako je i 22 godine života u Australiji, odnosno u Melbourneu, ostavilo dosta utjecaja - kaže Ksenija.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Špiček se pazi pandemije

Pokretanje videa...

00:53

Naime, kada je imala 29 godina odlučila je sa suprugom napustiti Slavonski Brod i sreću potražiti u dalekoj Australiji.

- Odlučili smo otići nakon rata jer je jednostavno bilo vrijeme za otići i maknuti se iz te sredine. Vjerujem da je to bio najbolji korak koji smo napravili jer nas je ta zemlja na neki način oblikovala. No nakon toga došlo je vrijeme i za povratak kući. Treba znati kad je dosta i kad je vrijeme stati na loptu - kaže Ksenija, koja se prije tri i pol godine vratila u Slavonski Brod.

Žiri otkrio detalje: 'Bit će borbe među kandidatima i rivalstva'
Žiri otkrio detalje: 'Bit će borbe među kandidatima i rivalstva'

- Bilo je teško vratiti se, ali s druge strane, vraćala sam se svojim prijateljima, svojoj kući. No bilo je teško ostaviti sve te divne ljude u Australiji - otkriva. Kaže i da je srcem oduvijek osjećala da je Hrvatica, ali da je načinom razmišljanja ipak Australka te da joj je neke stvari u Hrvatskoj i dalje teško shvatiti.

No koliko god se ona promijenila, ljubav prema slavonskoj hrani nije nikad iščeznula. Kuha svaki dan za supruga i oca, a kako ne vole istu hranu, kod Ksenije se uvijek nađu dva ručka.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Još jedna zanimljiva kandidatkinja showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ bit će Mirela Harapin Babić. Ova majka šestorice sinova strastvena je ljubiteljica kuhanja, ali i trčanja. Možda je upravo to razlog zbog kojeg izgleda vitko. Mirela se u show prijavila jer voli eksperimentirati u kuhinji, a i njezini sinovi jako vole gledati kulinarske emisije pa su je neprestano pitali kad će se prijaviti. Kuhati za sinove i supruga sigurno nije lagan zadatak, ali Mirela kaže da joj to nikada nije bio problem, pogotovo jer sinovi vole jesti i najbolji su joj kritičari.

- Kad se ujutro ustanem, sama sebi kažem da sam superžena, da će sve biti dobro i da ja to mogu - kroz smijeh odgovara kada je pitamo kako uspijeva sve organizirati.

Vidovnjakinja Fatima će kuhati u showu: Vodim skupne terapije
Vidovnjakinja Fatima će kuhati u showu: Vodim skupne terapije

Kuhati je počela kad je imala deset godina, uz baku koja je bila bolesna pa je često išla na terapije, a oni bi ostajali sami pa se Mirela brinula da imaju nešto i pojesti. Ne preferira jedan stil hrane, internet joj je vječna inspiracija, ali ajngemahtec juha jednom tjedno mora se naći na meniju.

Uz svu brigu o obitelji Mirela pronalazi vremena i za trčanje.

- Kad imate šest sinova i stalno morate kuhati, čistiti i brinuti o njima, morate biti u kondiciji, ali i imati svojih pet minuta. Trčanje je mojih pet minuta, a počela sam na nagovor supruga, koji mi se rugao da ja to neću moći. Sad sam brža od njega - kaže Mirela. Otrčala je više od 15 maratona i ne misli stati.

A na nju su najponosniji njezini sinovi – Bruno, Matija, Franko, Filip, Jakov i Vito – od kojih najstariji ima 18 godina, a najmlađi uskoro slavi četvrti rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...