Obavijesti

Show

Komentari 1

U srpnju ne propustite Valkane Summer Beach Festival u Puli

U srpnju ne propustite Valkane Summer Beach Festival u Puli
7

Nastupe za prvi dan festivala, uz zvijezde Crtis Liebinga, Adam Beyera i Sister Bliss (Faithless) potvrdili su i neki od najjačih regionalnih DJ-ja Lemon, Petar Dundov...

VIDEO

Valkane Summer Beach Festival od 27. do 29. srpnja 2012. biti će na kupalištu u pulskoj uvali Valkane. Festival donosi tri dana glazbe, partyja, plesa i zabave uz samu obalu mora – i to uz neke od najvećih svjetskih zvijezda elektronske, techno i dance glazbe!

Bogati line-up još nije finaliziran, a svoje su nastupe za prvi dan festivala, uz zvijezde Crtis Liebinga, Adam Beyera i Sister Bliss (Faithless) potvrdila i neka od najjačih regionalnih DJ imena: Lemon, Petar Dundov, Tom Jay, Miss Sunshine...

Subota donosi nastupe dviju superzvijezda svjetske dance scene, jedna od njih je INNA i u našim krajevima već dobro poznati dance DJ Sasha Lopez, a uz njih svoje će setove vrtiti Secret Disco, Paolo Barbato, MC Alex Donatti i mnogi drugi. Sveukupno preko 40 dj-a i izvođača za ovaj 3-dnevni NON-STOP glazbeni event.

Uz glavnu binu koja će biti smještena na plaži, nakon večernjih nastupa biti će organiziran i After Party, nakon kojega slijedi odmor i sportsko-edukacijski program (Water Park, DJ Radionice...), naravno uz laganu glazbu u Chill Out Zoni. Zagrijavanje za večernji program je na popularnom Beach Partyju uz house glazbu te, naravno, večernji program ponovno na atraktivnoj glavnoj bini čiji veliki dio izlazi iz samog mora!

U pretprodaji su festivalske ulaznice po promo cijeni od 330 kuna, kao i jednodnevne ulaznice i to po atraktivnoj cijeni od 180 kuna. Promo cijene vrijede do 1.7., a ulaznice se mogu kupiti putem web prodaje na stranici ticketpro.hr kao i na Ticketpro prodajnim mjestima, te u poslovnicama Kompasa i Tisak Media.

Napominjemo da će i ograničeni broj festivalskih ulaznica po posebnoj – još nižoj cijeni – biti ponuđen u skorašnjoj promo akciji u suradnji s jednim od media partnera festivala!

Prvi promo party-ji festivala već su održani u Zagrebu i Ljubljani, a tijekom idućih mjesec dana slijedi ih još nekoliko u većim gradovima u cijeloj regiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti