Obavijesti

Show

Komentari 0

U subotu vas Aquarius vraća 'Back to Zagreb', budite tamo

U subotu vas Aquarius vraća 'Back to Zagreb', budite tamo
1

Da noć bude i ostane vruća, te da se moramo rashlađivati za šankom s ekipom, u subotu 31. kolovoza u klubu Aquarius potrudit će se i DJ-i: Chill i Matroda

VIDEO

"Svugdje je lijepo, ali kod kuće je najljepše." ili tako samo tvrde neki koji se s nostalgijom i dobrim uspomenama prisjećaju ljeta i privode odmor kraju. Samo što zabavi nije kraj. U subotu 31. kolovoza u klubu Aquarius u Zagrebu sprema se nešto veliko, van serije svih subotnjih događanja; event koji je tu za sve koji prije povratka obavezama (studij, ispiti, posao, škola, ...) žele "staviti točku na i" ljetnom dijelu provoda, te započeti novu sezonu ludovanja u metropoli. Dobrodošli na "Back to Zagreb".

Aquarius, klub koji stoji kao "tvrđava" dobre glazbe, ukusa, provoda i zaštitni znak provoda u hrvatskoj metropoli, Zagrebu, još jednom zatvara ljetnu sezonu i poziva sve da se okupe na njegovim podijima, pod svjetlima njegovih reflektora, pod titrajima baseva iz njegovog zvučnog sistema i okupaju se jedinstvenom atmosferom u renoviranom, još boljem i atraktivnijem omiljenom klubu za vikend-izlazak na zagrebačkom Jarunu.

Osim bombastičnih plesačica, animatora te brojnih iznenađenja, pa i nagrada (svatko tko se pojavi s besplatnom ulaznicom koju možete dobiti od promotora kluba, dobiti će i poklon iznenađenja na ulazu), još jednom će sve biti u znaku ljeta, pa tako slobodno ponesite ljetne rekvizite (sunčane naočale, peraje, napuhance, maske za ronjenje, lopte za napuhavanje, itd.). Ah, da.. jesmo li spomenuli da će ovo biti i posljednji event popraćen pjenom ove godine? Ok, sad znate i to.. uz sve navedeno, još se i "pjenimo" te hladimo pod pjenom u subotu. Ne zaboravite da kroz ovu noć mašemo ljetu "bye! bye" pa to činimo sa stilom i na nabrijan način kako se to uvijek i radi u ovakvim prilikama u Aquariusu.

Mjuza.. Mjuza.. i još mjuze! A da noć bude i ostane vruća, te da se moramo rashlađivati za šankom s ekipom potrudit će se i DJ-i: Chill i Matroda. Chill je FYI cijelo ljeto proveo "radno", odnosno cijela Lijepa naša je imala priliku slušati njegove DJ-setove i saznati zašto je upravo on "the man for the job" kad su u pitanju ovakve večeri, a upravo na njoj svirat će RNB i hip-hop. Matroda je ovog ljeta razvaljivao Zrćem, pa se nemojte iznenaditi ako i ove večeri istrese još malo pijeska iz džepova ili kojeg asa iz rukava; počastit će nas progressive, house i electro zvukom. Očekujte neočekivano!

Ljeto je pri kraju. Život se vraća u Zagreb, pa tako i vikend-partijanje, a kako bolje početi nego u subotu 31. kolovoza od 23h u klubu Aquarius u Zagrebu i eventu "Back to Zagreb".

Ulaz: 30 kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija